Σοφία Καρβέλα: Μια αγκαλιά με τον γιο της απέσπασε τα περισσότερα likes (και όχι άδικα!)

Σοφία Καρβέλα: Μια αγκαλιά με τον γιο της απέσπασε τα περισσότερα likes (και όχι άδικα!)

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα αγκαλιάζει τον γιο της και το θέαμα είναι αξιολάτρευτο.

Οι λογαριασμοί των celebrities στο Instagram έχουν εξελιχθεί στα αγαπημένα σου hot spots. Όταν έχεις αδυναμία σε κάποιο πρόσωπο, θες να μαθαίνεις διαρκώς νεότερα για τη ζωή του και αυτό είναι κάτι πολύ λογικό και αναμενόμενο.

Πόσο μάλλον όταν έχεις διαθέσιμους λογαριασμούς, όπως αυτός της Σοφίας Καρβέλα. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα αναρτήσεις στο Instagram της και αυτές αφορούν σε μεγάλο βαθμό την οικογένειά της και τους γλυκούς της γιους. Έτσι ακριβώς συνέβη και πρόσφατα.

Νίκος Καρβέλας: Η κόρη του Σοφία δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του (photo)



Η Σοφία Καρβέλα με την οικογένειά της

Η Σοφία, που ζει στην Αμερική από το 2013 μαζί με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους, έχει δύο αγόρια, τον Νινίκο και τον Νέστορα. Σίγουρα τους έχεις δει σε μία από τις αναρίθμητες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί σε διάφορες φάσεις, από τα παιχνίδια με τους φίλους τους μέχρι τις αγκαλιές με τους γονείς.

Η Σοφία Καρβέλα ανέβασε την πιο επική φωτογραφία με τους γιους της



Ο Νέστορας στην αγκαλιά της

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σοφία με τον γιο της, Νέστορα, έκαναν τους χρήστες στο Instagram να μη σταματάνε να σχολιάζουν, αφήνοντας αποθεωτικά σχόλια και καρδούλες για το θέαμα που εμφανίστηκε στο feed τους.

Η αγκαλιά τους, μάλιστα, απέσπασε πάνω από 3.000 likes μέσα σε μία μέρα!

Δες τις υπέροχες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.