Νίκος Καρβέλας: Η κόρη του Σοφία δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του (photo)

Νίκος Καρβέλας: Η κόρη του Σοφία δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του (photo)

Και οι δύο πρώην του Νίκου Καρβέλα σχολίασαν τη φωτογραφία. 

Η Σοφία Καρβέλα είναι ένα κορίτσι που ακολουθείς στο Instagram. Ο λογαριασμός της έχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές απόψεις.

Σίγουρα το ότι είναι η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα προδιαθέτει από μόνο του τα πράγματα. Τα celebrity kids, άλλωστε, βρίσκονται πατροπαράδοτα στο προσκήνιο.

Σοφία Καρβέλα: Η tb φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στην Άννα Βίσση

Το Instagram της Σοφίας Καρβέλα

Ωστόσο, η Σοφία είναι από τους ανθρώπους που μάλλον θα ακολουθούσες ούτως ή άλλως. Έχει πολύ χιούμορ και αυτό είναι κάτι που φαίνεται σε κάθε ανάρτηση. Τα captions με τα οποία συνοδεύει τις φωτογραφίες της είναι πολύ αστεία και αναφέρονται κυρίως είτε σε τρολάρισμα του εαυτού της είτε σε κάτι σχετικό με τους γιους της.




Η απρόσμενη φωτογραφία και τα σχόλια των πρώην

Πρόσφατα, βέβαια, συνέβη κάτι άλλο. Η Σοφία Καρβέλα αποφάσισε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία με τον μπαμπά της να φοράει ρούχα του brand της. Όπως μπορείς να φανταστείς, έγινε ένας μικρός χαμός στο Instagram. Τόσο για τη φωτογραφία όσο και για τα σχόλια που βρέθηκαν ψηλά – ψηλά στη λίστα.

Η Σοφία Καρβέλα είχε epic αντίδραση στην παιδική της φωτογραφία (photos)

Οι δύο πρώην του, Άννα Βίσση και Αννίτα Πάνια, έσπευσαν να σχολιάσουν για να τον αποθεώσουν και χάρισαν στο κοινό ένα σπάνιο θέαμα.

Απίστευτο; Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τι συνέβη.