Η Kourtney Kardashian γέννησε και έβαλε «αυστηρό νόμο» για το ποιος θα δει το μωρό

Θα βλέπουν το μωρό της Kourtney μόνο όσοι έχουν λάβει ειδική πρόκληση.

Η Kourtney Kardashian, έγινε για 4η φορά μητέρα! Συγκεκριμένα, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, το προηγούμενο Σάββατο στις 5/11. Η Kourtney, όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στο Instagram το προηγούμενο καλοκαίρι, οι αναρτήσεις της γέμισαν με τα πιο όμορφα και τρυφερά σχόλια.

Μαμά για τέταρτη φορά η Kourtney Kardashian! Γέννησε το πρώτο παιδί της με τον Travis Barker

Πρέπει να έχεις ειδική πρόκληση για να δεις το μωρό

356799483_944726420126727_3279369801762022920_n.jpg

@kourtneykardash

Σύμφωνα με αμερικάνικα δημοσιεύματα, η Kourtney δεν έχει επιτρέψει να δουν άλλοι πέρα από τη στενή οικογένειά τους, το μωρό. Μάλιστα, αναφέρεται ότι αυτός που θα δει το μωρό θα πρέπει να έχει πρόσκληση. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα στείλει προσκλήσεις στον καθένα ξεχωριστά -από τη συγκεκριμένη όμως δεν είναι κάτι που φαντάζει απίθανο-. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η αδερφή, της Kim Kardashian, δεν έχει δει ακόμα το μωρό, ενώ όλοι αναρωτιούνται με ποια σειρά θα το δουν τα μέλη της ευρύτερης οικογένειας. Η μαμά της, Kris Jenner, είναι σίγουρα η πρώτη που θα δει το νέο μέλος της όμορφης οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/Cx_VT86SXw7/

Επιπλέον, η Kourtney σκέφτεται να τον κρατήσει αυτόν τον «νόμο» και στη συνέχεια. Δηλαδή, να βλέπουν το μωρό της μόνο όσοι έχουν λάβει ειδική πρόκληση. Όλο αυτό, σύμφωνα με την ίδια γίνεται για να προφυλάσσει την υγεία του μωρού της. Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker δεν έχουν κάνει ακόμα κάποια ανάρτηση για το νέο μέλος της οικογένειας. Ανυπομονούμε να δούμε ποια θα είναι η πρώτη τους ανάρτηση στα social media.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικές από τις φωτογραφίες της Kourtney από την εγκυμοσύνη της. Ρίξε μία ματιά...