Μαμά για τέταρτη φορά η Kourtney Kardashian! Γέννησε το πρώτο παιδί της με τον Travis Barker

Πατούλια Κατερίνα
Μαμά για τέταρτη φορά η Kourtney Kardashian! Γέννησε το πρώτο παιδί της με τον Travis Barker
Invision

Ο baby Barker είναι εδώ! Η Kourtney Kardashian έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, το πρώτο με τον σύζυγό της Travis Barker.

Το μωρό που όσο ήθελε, είναι εδώ. Η μεγαλύτερη εκ των αδερφών Kardashian, Kourtney Kardashian έγινε μαμά για τέταρτη φορά.

Γεννητούρια χωρίς ανακοίνωση

https://www.instagram.com/p/CxyF-THLZJz/

Σύμφωνα με το People και όπως επιβεβαίωσε το TMZ και η Page Six η Kourtney έχει ήδη φέρει στον κόσμο το μωρό της, χωρίς ο εκπρόσωπος της ίδιας και του Travis Barker να επιβεβαιώνει την είδηση.

Η Kylie Jenner και ο Travis εμφανίστηκαν στο Cedars Sinay στο Los Angeles νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα και φαίνεται πως η 44χρονη γέννησε μέσα στις προηγούμενες ημέρες. Παραμένει άγνωστο γιατί δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση του ερχομού του μικρού αγοριού. Η εγκυμοσύνη αυτή της Kourtney δεν ήρθε εύκολα και δεν ήταν χωρίς μπελάδες. Στις αρχές Σεπτεμβρίου η Kardashian προχώρησε σε επέμβαση ενώ το μωρό ήταν μέσα στην κοιλιά της.

Η Kourtney με μια φωτογραφία στο Instagram μίλησε για την επέμβαση που έγινε στο έμβρυό της, το οποίο δεν χρειάστηκε ευτυχώς να γεννηθεί πρόωρα αλλά δεν αποκάλυψε ποιο ήταν το ακριβές πρόβλημα που αντιμετώπισε το αγοράκι που αναμένεται να γεννήσει σε μερικούς μήνες.

Έχω μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να παλέψουν για τα μωρά τους

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίθανους γιατρούς που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι για πάντα ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου και άφησε την περιοδεία του για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει, είναι ο βράχος μου.

Υπήρξα μια γυναίκ απου είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν και δεν ήμουν προετοιμασμένη να φτάσω στα επίγοντα και να μου γίνει σε επείγουσα εμβρυική επέμβαση. Δεν νομίζω ότι κάποιος που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να αρχίσει να κατανοεί αυτό το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να παλέψουν για τα μωρά τους ενώ ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

https://www.instagram.com/p/Cw3LtWxPtKe/

Το να βγω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλίτσα μου και να είμαι ασφαλής ήταν η πιο μεγάλη ευλογία», έγραψε χαρακτηριστικά η Kourtney.

Αυτή η προσθήκη στην οικογένειά της Kourtney και του 47χρονου Travis, είναι το τέταρτο παιδί της Kardashian. Έχει ήδη τρία παιδιά, τον Mason (13), την Penelope (10) και τον Reign (8), τα οποία μοιράζεται με τον πρώην σύντροφό της Scott Disick. Ο Barker έχει επίσης παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με την Shanna Moakler, τον Landon (19), την Alabama (17) και τη θετή κόρη Atiana (24).