Μυστήριο γύρω από το θάνατο γνωστού μοντέλου. Το τελευταίο μήνυμα στο αγόρι της

Μυστήριο γύρω από το θάνατο γνωστού μοντέλου. Το τελευταίο μήνυμα στο αγόρι της

Πολλά τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει μετά από τον τραγικό θάνατο γνωστού μοντέλου. Πώς έπεσε στο κενό η 18χρονη κούκλα;

Το εντυπωσιακό μοντέλο ολλανδικής καταγωγής, Ivana Smit βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από παράθυρο του 20ου ορόφου ενός κτιρίου στην περιοχή Jalan Dang Wangi, στη Μαλαισία. Η κοπέλα έπεσε από τον 20 όροφο προσγειώθηκε στον 6ο όροφο και σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές δεν υπάρχουν στοιχεία για να θεωρηθεί ο θάνατός της εγκληματική ενέργεια.

Οι γονείς της, όμως δεν συμφωνούν με τα συμεράσματυα της αστυνομίας. Επικοινώνησαν με την Interpol απαιτώντας επιπλέον έρευνα.
Ο παππούς της, Χέντρικ Σμιτ είπε: «Βρέθηκε εκεί γυμνή. Που είναι τα παπούτσια και τα εσώρουχά της; Πιστεύουμε ότι υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία στον θάνατό της».
Συντετριμμένος και ο πατέρας της τόνισε ότι η κόρη του είχε στείλει μήνυμα και selfie στο αγόρι της στις 7:25, δηλαδή 7 ώρες πριν βρεθεί το πτώμα της και πρόσθεσε: «Περίπου στις 10 πρέπει να έπεσε από τον 20όροφο. Πώς είναι δυνατό; Είναι περίεργο που δεν βρέθηκε μέχρι τις 3. Είναι ψηλή, 1.81, αλλά το κάγκελο είναι 1.2 μέτρα. Μόνο αν σκύψεις πέφτεις. Δεν έπεσε, ούτε πήδηξε».

Ο θείος της Φρεντ Ατζέντζο είπε πως στο αίμα της βρέθηκαν αλκοόλ και ecstacy και κατέληξε λέγοντας: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Βρέθηκαν τα ρούχα της αλλά όχι τα παπούτσια και τα εσώρουχά της. Η αστυνομία δεν κοίταξε το κινητό της. Δεν αποκαλύπτει αν πήρε ναρκωτικά όσο ήταν ζωντανή. Θέλουμε πλήρη έρευνα».