Η Νικολέτα Ράλλη βρήκε το ιδανικό smartphone!

Νικολέττα Ράλλη
Η Νικολέτα Ράλλη βρήκε το ιδανικό smartphone!

Το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ στις μέρες μας, είναι το κινητό μας. Με αυτό θα κρατήσουμε σημειώσεις για τις υποχρεώσεις της εβδομάδας, αυτό θα μας δείξει πιο φαρμακείο είναι ανοιχτό στην γειτονιά και πως θα φτάσουμε σε αυτό και με αυτό θα σερφάρουμε στο ίντερνετ για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαζόμαστε. Ένας άλλος σημαντικός λόγος που έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας είναι η φωτογραφική του μηχανή. Ένα smartphone τελευταίας τεχνολογίας θα έχει κάμερα που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από μια υψηλής ποιότητας φωτογραφική μηχανή. Έτσι, εκεί που στις διακοπές μας κουβαλούσαμε μια ολόκληρη τσάντα για την μηχανή μας, με ένα smartphone στην τσάντα μας ή στην τσέπη μας , τα έχουμε όλα σε ένα. Όταν η τεχνολογία εξελίσσεται σε κάτι ανώτερο με σκοπό να μας λύσει τα χέρια, εμείς πρέπει να την εκμεταλλευόμαστε και σε αυτή την κατηγορία κατατάσσω (όχι μόνο εγώ! ) και το νέο Huawei P8! Όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα απο ένα διεθνώς αναγνωρισμένο brand και πάνω από όλα στην πιο προσιτή τιμή.

Για να μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι το Huawei P8 είναι το ιδανικό smartphone για εσένα, επέλεξα 8 από τα πιο ιδιαίτερα και μοναδικά χαρακτηριστικά του που θα σε κάνουν να εκπλαγείς!

1. Αρκετά smartphone υπακούουν σε φωνητικές εντολές. Κανένα όμως, μέχρι και σήμερα δεν μπορούσε να "ακούσει" την ελληνική γλώσσα. Το Huawei P8 με την λειτουργία Ηuawei Swype, σου δίνει την δυνατότητα να υπαγορεύεις στα ελληνικά το κείμενο που επιθυμείς και να το στέλνεις με την μορφή email, sms ακόμα και ως μήνυμα σε chat σε κάποια από τις επαφές σου.

2. Βρίσκεστε στα χιόνια ή κάπου που έχει πάρα πολύ κρύο και φοράτε γάντια. Ξαφνικά συναντάτε ένα σουπερ τοπίο και πρέπει οπωσδήποτε να τραβήξετε φωτογραφία ή το κινητό σας χτυπάει ασταμάτητα και πρέπει να απαντήσετε στην επείγουσα κλήση. Μέχρι και πριν το Huawei P8, αυτό που έπρεπε να κάνετε ήταν, να βγάλετε τα γάντια σας μέσα στο κρύο και μετά να μπορέσετε να πατήσετε με τρεμάμενα δάχτυλα την οθόνη του smartphone σας. Με τη λειτουργία Huawei Glove Mode μπορείς να αγγίζεις την οθόνη σου, να δέχεσαι κλήσεις, να σερφάρεις στο internet όπως το έκανες με γυμνό χέρι!

Collage 2015 12 21 16 36 28 67c15

3. Νομίζω ότι το feature που ακολουθεί είναι και ένα από τα καλύτερα! Τι ψάχνουμε συνήθως μέσα στο σπίτι; Τα κλειδιά μας και το κινητό μας. Για το πρώτο νομίζω κάτι έχει ανακαλυφθεί και για το δεύτερο, η λύση ήρθε μέσω του Huawei. Με την εφαρμογή "Find my phone by voice", ρωτάς μέσα στο σπίτι: «Που είσαι;» και θα το βρεις στη στιγμή όταν αναβοσβήσει, δονηθεί και σου απαντήσει «'Εδώ είμαι!». Και δεν κάνω πλάκα!

4. Με τη λειτουργία Huawei Beam έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάξετε πολύ εύκολα και πολύ γρήγορα αρχεία μεταξύ συσκευών! Aρκεί να ακουμπήστε τις δυο συσκευές πλάτη με πλάτη για να ξεκινήσει η μεταφορά!

5. Είναι ώρα να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη! Με τη λειτουργία "light painting" τoυ Huawei P8 ενεργοποίησε τη δημιουργικότητα σου και κάνε σκίτσα φωτός στον αέρα με ένα φακό για να δημιουργήσεις μοναδικές νυχτερινές λήψεις.

15 db785

6. Την προηγούμενη εβδομάδα και αφού είχα ήδη στην κατοχή μου, το Huawei P8 βγάζαμε selfies με μια φίλη μου (ονόματα δεν λέμε), για να δοκιμάσουμε την κάμερα. Αφού χαρήκαμε αρκετά, μου λέει: "Πω πω, τα δόντια μου φαίνονται πολύ κίτρινα σε αυτή την φωτό!". Κανένα πρόβλημα! Με το beauty mode, στο menu της κάμερας, μπορείς να ρυθμίσεις και να τραβήξεις selfies που θα αναδείξουν τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά σου! Tο αγαπημένο σου smartphone αναγνωρίζει το πρόσωπό σου, τονίζει τα μάτια σου, αφαιρεί τους μαύρους κύκλους και ναι, λευκαίνει ακόμη και τα δόντια σου!

8 625a9

7. Τα βίντεο time lapse (κάνει τον χρόνο να τρέχει με ταχύτητα) έχουν αρχίσει και γίνονται ευρέως γνωστά και ενώ κάποτε τα συναντούσαμε μόνο σε ντοκιμαντέρ π.χ. ανατολή του Ήλιου, τώρα τα συναντάμε και στα social media από φίλους μας. Τράβηξε και εσύ το δικό σου time lapse βίντεο ή μετέτρεψε τις φωτογραφίες των Χριστουγέννων σε μια mini ιστορία, συμπυκνώνοντας τις με τον ίδιο τρόπο και μοιράσου το ταλέντο σου στον Instagram λογαριασμό σου. Διάθεση και φαντασία να υπάρχει!

8. Φωτεινές φωτογραφίες μέρα και νύχτα! Υπάρχει κάτι μαγικό και ιδιαίτερο στις φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού και στις νυχτερινές φωτογραφίες, ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων. Η κάμερα του Huawei P8 αποδίδει εξαιρετικά και με απόλυτη ακρίβεια κάτω από συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Οι λεπτομέρειες φαίνονται, τα χρώματα ζωντανεύουν και κάθε φωτογραφία μοιάζει «φυσική», ακόμα και στις πιο σκοτεινές συνθήκες!

16 f5a9e

Θέλετε και άλλα; Εμένα μου ήταν υπεραρκετά, έτσι ώστε να γίνει το Huawei ο καλύτερος μου φίλος και ο μάρτυρας μου για τις πιο όμορφες εικόνες που θα αποτυπώσουμε μαζί, αυτές τις γιορτές!

1 f0303

Καλά Χριστούγεννα!!!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram: http://instagram.com/nikolettaralli