Τραγανές baby πατάτες με παρμεζάνα - Εύκολες και νόστιμες

Αυτές οι μικρές, τραγανές και νόστιμες πατατούλες είναι μοναδικές. 

Έχουν μια ιδιαίτερη γεύση καθώς η παρμεζάνα και τα μυρωδικά λιώνουν κάτω από τις baby πατάτες, δημιουργώντας μια απολαυστική κρούστα. Δοκιμάστε τις και θα μας θυμηθείτε.

Υλικά

Πατάτες baby 750 γρ.
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, συν έξτρα 2 κουταλιές για το ψήσιμο

Μείγμα παρμεζάνας

1/2 φλιτζάνι ( 50 γρ.) τριμμένη παρμεζάνα
1/2 κουταλάκι σκόνη σκόρδου
1/2 κουταλάκι ξερή ρίγανη ή θυμάρι
1/2 κουταλιά της σούπας πάπρικα
1/4 κουταλάκι αλάτι
1/2 κουταλάκι μαύρο πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης