Yπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος που η Kate Middleton κρατάει πάντα clutches

Yπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος λόγος που η Kate Middleton κρατάει πάντα clutches

Και δεν έχει να κάνει με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

GettyImages 859878058
GettyImages 871620742

Ένας «έρωτας» μεγάλος έχει γεννηθεί στα ανάκτορα του Buckingham. Μην πάει το μυαλό σου σε κάτι πονηρό ή παράνομο. Oύτε στον έρωτα των media προς το πρόσωπο της Meghan Markle, της μέλλουσας συζύγου του Πρίγκιπα Harry. Μιλάμε για τον «έρωτα» της Kate Middleton με τo clutch της, που είναι το σταθερό της αξεσουάρ σε κάθε εμφάνισή της–είτε σε αυτό δεσπόζουν οι αυστηρές μονοχρωμίες, είτε τα printed σχέδια.

Η Δούκισσα του Cambridge λατρεύει τα clutches επειδή μπορεί να τα κρατάει και με τα δύο χέρια και έτσι να αποφεύγει τις χειραψίες, που ούτως ή άλλως δεν επιτρέπονται βάσει του πρωτοκόλλου: μόνο ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας μπορεί να κάνει κίνηση για χειραψία, εφόσον το επιθυμεί, προς κάποιον τρίτο και ποτέ το αντίστροφο. Επομένως, το clutch είναι η ιδανική δικαιολογία προκειμένου η Middleton να αποφεύγει όλη αυτή τη διαδικασία, που –για βασιλική οικογένεια μιλάμε, μπορεί να οδηγήσει σε αμήχανες και άβολες καταστάσεις κι άντε μετά η Kate να αντικρύσει στο δείπνο την Ελισσάβετ –μην σου τύχει, έχουν, βλέπεις, και οι γαλαζοαίματοι τα προβλήματα τους.

Για να λέμε την αλήθεια, η Middleton δεν είναι η μόνη που έχει βολευτεί με τα clutches. Θυμήσου ότι και η πριγκίπισσα Νταϊάνα τα αγαπούσε πολύ. Παρόλα αυτά, υπάρχει και ένα στιλιστικός λόγος πίσω από την επιλογή τους: γνωρίζει να τα συνδυάζει άψογα με preppy looks και τα ladylike φορέματά της.