Η Kate Middleton έκανε άλλη μια ονειρική εμφάνιση, στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Kate Middleton έκανε άλλη μια ονειρική εμφάνιση, στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της

Το φόρεμα που την έκανε να μοιάζει με «Ελληνίδα θεά», σύμφωνα με τα διεθνή Media.

Επίσημη επίσκεψη στη Νορβηγία, στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα William, πραγματοποιεί η εγκυμονούσα Kate Middleton.

kate middleton oslo 1

Στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Βόρεια Ευρώπη, η 36χρονη Δούκισσα του Cambridge έκανε το βράδυ της Πέμπτης μια εμφάνιση που αποθεώθηκε από τον διεθνή Τύπο. Για το επίσημο δείπνο στο παλάτι του Oslo, διάλεξε μια δημιουργία Alexander McQueen, σε αρχαιοελληνικό στυλ, που διέγραφε τη φουσκωμένη κοιλίτσα της.

kate middleton oslo 3

Η Kate Middleton με την custom made δημιουργία της Sarah Burton – η σχεδιάστρια του οίκου Alexander McQueen έχει εμπνευστεί πολλά από τα εμβληματικά looks της Δούκισσας, ανάμεσά τους το αξέχαστο νυφικό της.

Αυτή είναι η δεύτερη εμφάνιση της Kate Middleton αυτήν την εβδομάδα που κερδίζει θετικά σχόλια από τους fashion editors και τραβάει τα βλέμματα στο ομολογουμένως ανανεωμένο στυλ της. Πριν μερικές μέρες, αίσθηση ειίχε προκαλέσει και με την επίσκεψή της στη βρετανική πρεσβεία στη Σουηδία, για την οποία είχε επιλέξει ένα υπέροχο floral φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Erdem.

Δες επίσης: Η Paris Hilton είναι ο κλώνος της Kim Kardashian για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας του Kanye West