Φούσκωσε υπερβολικά! Δες τη νέα εμφάνιση της Kate Middleton

Φούσκωσε υπερβολικά! Δες τη νέα εμφάνιση της Kate Middleton

Η Kate Middleton πήρε απότομα τα κιλά της εγκυμοσύνης ή είναι η ιδέα μας

Η Kate Middleton με μερικούς γρήγορους υπολογισμούς πρέπει να διανύει το τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της. Βασικά γύρω στον Φεβρουάριο με Μάρτιο θα φέρει στην ζωή το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας για το οποίο δεν γνωρίζουμε τίποτα μέχρι στιγμής. Απλά μαντεύουμε και παίζουμε στοίχηματα μεταξύ μας.

Η ίδια, μετά τις δύσκολες εβδομάδες που πέρασε κατά τους πρώτους μήνες της κύησής της έχει ξεκινήσει και κάνει την μία δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη. Στο instagram account του Παλατιού τα uploads δεν έχουν σταματημό. Η πρόσφατη, λοιπόν, φωτογραφία που ανέβηκε μας δείχνει την αρκετά (πλέον) φουσκωμένη Kate Middleton. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, τα παλτό της έκρυβαν αρκετά τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά πλέον η κοιλίτσα έχει... πεταχτεί για τα καλά. Και είναι τόσο γλυκιά.

Η Kate Middleton είχε φορέσει ένα γαλάζιο παλτό και φαινόταν αρκετά ευδιάθετη. Επισκέφτηκε το King’s College London &The Mother and Baby Unit του νοσοκομείου Bethlem και ήταν όπως πάντα αρκετά χαμογελαστή και φιλική με το προσωπικό.

meghan markle fouskwse arketa

Διάβασε επίσης:

Meghan Markle & πρίγκιπας Harry: Το βέτο τους και οι «παρεξηγήσεις» μέσα στην βασιλική οικογένεια