Tι το ιδιαίτερο έχει αυτό το λευκό T-Shirt και έχει γίνει sold out;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Tι το ιδιαίτερο έχει αυτό το λευκό T-Shirt και έχει γίνει sold out;

Είναι οικονομικό και πρέπει να μπεις σε λίστα αναμονής για να το αποκτήσεις.

Αν ακολουθείς στο Instagram τα πιο ψαγμένα fashion accounts θα έχεις παρατηρήσει ότι τα T-Shirts με τα τεράστια logos των brands έχουν επιστρέψει. Κι όταν λέμε τεράστια, εννοούμε πραγματικά τεράστια, από αυτά που μπορεί να φαίνονται από χιλιόμετρα μακριά, όπως το Σινικό τείχος είναι ορατό από τη Σελήνη. Και ενώ οι οίκοι Gucci, Chanel και πολλοί ακολουθούν πιστά το trend, υπάρχει και ένα ακόμα microtrend που πρέπει να γνωρίζεις: τα λευκά μπλουζάκια με κόκκινο lettering. Είναι τόσο δημοφιλή που είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις ένα.

Ειδικά όμως αυτό το minimal T-Shirt του label Sézane με τη στάμπα «l’ amant» («η ερωμένη» στα ελληνικά) σε μια υπέροχη retro κόκκινη γραμματοσειρά είναι ανάρπαστα. Κοστίζουν περίπου 50 ευρώ, που δεν το λες και απαγορευτική τιμή, πριν όμως ετοιμαστείς να το παραγγείλεις, ετοιμάσου για τα δυσάρεστα: έχουν εξαντληθεί σε όλα τα μεγέθη μέσα σε μία μόλις εβδομάδα από την κυκλοφορία τους. Ωστόσο, θα είναι ξανά διαθέσιμα μέσα στο Μάρτιο. Καλά μάντεψες, υπάρχει και εδώ ένα «αλλά». Θα είναι διαθέσιμα σε λίγες εβδομάδες, αλλά η λίστα αναμονής είναι τόσο μεγάλη που αν δεν είχες προνοήσει, είναι απίθανο να προλάβεις τώρα κάποιο κομμάτι. Το επαναλαμβάνω σε περίπτωση που δεν το συνειδητοποίησες: υπάρχει λίστα αναμονής με χιλιάδες προπαραγγελίες για ένα λευκό T-Shirt –όχι για το νέο iphone.
Παρόλα αυτά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένα T-Shirt με μότο στα γαλλικά κάνει θραύση. Το Σεπτέμβριο στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, η Lucy Williams φόρεσε το εμβληματικό πλέον T-Shirt με τη στάμπα «Je M'en Fous» και πλέον δεν υπάρχει ούτε ένα διαθέσιμο.

Επίσης, τα Τ-shirts από το street brand Supreme έχουν κατακτήσει τη Νέα Υόρκη και σε λίγο καιρό ολόκληρο τον κόσμο, αν κρίνουμε από τη συνεργασία του brand με τον οίκο Louis Vuitton στο πλαίσιο της ανδρικής Eβδομάδας Mόδας της Νέα Υόρκης πριν από λίγες εβδομάδες.
Τέλος τα γαλλικά fashion houses Être Cécile και Rouje έχουν στα σκαριά παρόμοια κομμάτια, αποδεικνύοντας ότι αυτά τα T-Shirts θα είναι το απόλυτο must have κομμάτι για φέτος.