Eσύ πόσα θα έδινες για μία στέκα που γράφει πάνω «Party Animal»;

Eσύ πόσα θα έδινες για μία στέκα που γράφει πάνω «Party Animal»;

O Αlexander Wang δημιούργησε το πιο wow αξεσουάρ της σεζόν. Και το κοστολόγησε λίγο «τσιμπημένα».

hbz wang headbands embed 1520369286

Είναι πολύ πιθανόν να έχεις φορέσει και εσύ σε μία βραδινή σου έξοδο μια στέκα με κάποιο μήνυμα πάνω. Είτε στο bachelor κάποιας κολλητής, είτε σε ένα Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς είτε σε κάποιο πάρτι γενεθλίων. Στολίστηκες και πολύ το διασκέδασες, δίνοντας έτσι μια πιο fun νότα στο ντύσιμό σου. Έτσι κάπως σκέφτηκε και ο Alexander Wang, o οποίος «το ένιωσε-το έκανε» και σχεδίασε μια σειρά από μαύρες στέκες με διάφορα μηνύματα, τις οποίες μάλιστα μπορείς να τις φοράς σε διάφορες περιστάσεις (εντάξει, κατά βάση στις βραδινές σου εξόδους) και όχι μόνο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς ή όταν βρίσκεται ο γάμος της φίλης σου προ των πυλών.

Με φράσεις όπως «Wangover», «After After Party» και φυσικά «Party Animal», οι στέκες του διάσημου fashion designer έχουν ήδη γίνει το αγαπημένο αξεσουάρ πολλών instadarling μοντέλων που ανήκουν στην #WangSquad, όπως η Kendall Jenner και η Bella Hadid. Ας μην ξεχνάμε, ότι και ο ίδιος ο Wang είναι γνωστό party animal, με τα events του, ειδικά τα θρυλικά #WangFest after party μετά από κάθε fashion show του, να είναι πλέον σημείο αναφοράς στον κόσμο της μόδας τόσο για το άφθονο αλκοόλ και τους A-list καλεσμένους, όσο και για τα live gigs πολύ γνωστών hip-hop καλλιτεχνών.

https://www.instagram.com/p/Bf3rSf5gYQf/


Ωστόσο, δεν είναι όλα ρόδινα. Μπορεί να τις είδες και να τις λάτρεψες, θα σου κοστίσουν κάτι (δηλαδή πολύ) παραπάνω από ότι υπολόγιζες να δώσεις για μία στέκα. Ας πούμε η «After After Party» στοιχίζει 6.000 δολάρια, ενώ αν θες κάτι πιο οικονομικό μπορείς να βρεις την «Wagover» στα 5.100 δολάρια. Στην περίπτωση δε που επιλέξεις την «Party Animal», τότε μπορείς να ισχυριστείς ότι βρήκες ευκαιρία, καθώς θα χρειαστεί να ξοδέψεις μόλις… 3.900 δολάρια. Υποθέτουμε ότι μάλλον θα μπορέσεις να συμβιβαστείς και με κάτι πιο οικονομικό. Όπως και να έχει όμως, οι μαύρες στέκες του Alexander Wang είναι πραγματικά αξιολάτρευτες.
Δες επίσης: Πέντε στοιχεία που δεν είχες σκεφτεί να υιοθετήσεις στο ντύσιμό σου για να φαίνεσαι πιο αδύνατη