H Opening Ceremony σχεδιάζει μία Disney συλλογή ρούχων που θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι παιδί

H Opening Ceremony σχεδιάζει μία Disney συλλογή ρούχων που θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι παιδί

Ποιος είπε ότι ο Mickey και η Minnie δεν δείχνουν ωραίοι πάνω σε streetwear;

Το αμερικανικό brand Opening Ceremony αποφάσισε να μας εκπλήξει και να μας κάνει να νιώσουμε ξανά για λίγο παιδιά, αφού πραγματοποίησε το ανοιξιάτικο fashion show του στην Disneyland στη Καλιφόρνια. Δεν περιορίστηκε όμως στο φαινομενικά ασύμβατο location. Μαζί με την κυρίως συλλογή, παρουσίασε και μία δεύτερη σειρά για να τιμήσει τα 90χρονα γενέθλια του Mickey Mouse. Ναι, με μία ολόκληρη σειρά με ποικίλα Mickey prints που απευθύνεται σε ενήλικες.

Οι σχεδιαστές και ιδρυτές του brand, Humberto Leon και Carol Lim εμπνεύστηκαν από τα πρώτα σχέδια του αγαπημένου ήρωα της Disney και τα έφεραν στο σήμερα, «πειράζοντας» με αυτόν τον τρόπο από denim υφάσματα μέχρι μεταξωτά φορέματα.
Γεμάτα 90’s στυλιστικές αναφορές και αυταπόδεικτη νοσταλγία, τα κομμάτια της σειράς αποδεικνύουν ότι ο Mickey και η Minnie θα αποτελούν διαχρονική πηγή έμπνευσης των σχεδιαστών όσα χρόνια και αν περάσουν και όσο και αν εμείς μεγαλώσουμε.
Προς το παρόν είναι διαθέσιμα προς πώληση T-shirts, φόρμες και υπέροχα hoodies, τα οποία μπορείς να βρεις στο openceremony.com αλλά και στο επίσημο online shop της Disney (shopdisney.com), ενώ περισσότερα prêt-a-porter κομμάτια θα κυκλοφορήσουν το Νοέμβριο του 2018.
Δες επίσης: Αυτή είναι η συμβουλή της Cara Delevingne για να γίνεις η μούσα του εαυτού σου!

mesa