Πυζάμα πάρτι στα 30;

Πυζάμα πάρτι στα 30;

Μία τυχαία συνάντηση είναι αρκετή για να σου φέρει στο μυαλό αναμνήσεις και όμορφες στιγμές που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις ασυναίσθητα…

Η φίλη μου η Λένα ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη τις τελευταίες μέρες. Την είδα στο δρόμο για το σπίτι, να τρέχει καταπάνω μου γεμάτη χαρά. Μπορεί να είχα να τη συναντήσω χρόνια αλλά αρχίσαμε να μιλάμε ακατάπαυστα σαν να μην είχε περάσει μία μέρα.

Ο χρόνος έτρεχε, αλλά παρατήσαμε υποχρεώσεις και πήγαμε για καφέ, αποφασίζοντας να οργανώσουμε επιτέλους εκείνο το reunion που συζητούσαμε χρόνια με τα υπόλοιπα τρία μέλη της άλλοτε αχώριστης παρέας μας. Η Λένα είχε την τέλεια ιδέα, να οργανώσουμε ένα pajama party όπως ακριβώς κάναμε κάθε Παρασκευή βράδυ όταν ήμασταν μικρότερες.

Ήταν από τις πιο ωραίες βραδιές που έχω περάσει τα τελευταία χρόνια! Ίσως γιατί μου είχε λείψει η παρέα μου ή γιατί ένιωσα για λίγο και πάλι παιδί αλλά πραγματικά άξιζε τον κόπο... Όταντο κουδούνι χτύπησε, όλες μαζί μπήκαν στο σαλόνι γελώντας και άρχισαν να βγάζουν πολύχρωμες πυζάμες Minerva και όπως πάντα να σχολιάζουν η μία τις στιλιστικές επιλογές της άλλης. Πολύχρωμα σχέδια και υφάσματα απλώθηκαν στους καναπέδες, τις πολυθρόνες και τα μαξιλάρια του σπιτιού μου μέσα σε λίγα λεπτά. Πολικές αρκούδες, γλυκά γατάκια και τίγρεις βρέθηκαν στην παρέα μαςκαι με έκαναν να συνειδητοποιήσω πως τίποτα δεν είχε αλλάξει από πριν περίπου δέκα χρόνια...

Μπορεί τότε να είχαμε περισσότερη αδυναμία σους ήρωες της Disney αλλά οι βασικές προτιμήσεις παρέμεναν οι ίδιες: Η Λένα που λατρεύει τα ζωάκια, όπως πάντα είχε επιλέξει μία πολύ άνετη πυζάμα Minerva με ένα κάτασπρο χαδιάρικο γατάκι.

Η Μαρία, δεν έχει ξεπεράσει την αγάπη της για το πιο κοριτσίστικο χρώμα, και για αυτό ήταν ντυμένη από την κορυφή ως τα νύχια με την πιο χαριτωμένη ροζ Fleece πυζάμα! Εγώ φορούσα το αγαπημένο μου κλασικό γκρι σετ minerva που έχω εδώ και χρόνια, το οποίο είναι το πιο άνετο ρούχο που έχω στην ντουλάπα μου.

Η Σοφία παρέμενε ακόμη η πιο τολμηρή και θηλυκή της παρέα μας! Είχε βάλει ένα σατέν σύνολο και έδειχνε σαν σταρ του σινεμά ενώ κάπνιζε. Η Μίκα είχε επιλέξει μία προσεγμένη νυχτικιά και μια κομψή ρόμπα που την έκανε να δείχνει το πιο προσιτό και γλυκό «κορίτσι της διπλανής πόρτας». Όλες μαζί στον καναπέ μιλούσαμε, πίναμε κρασί, τραγουδούσαμε και θυμίζαμε…πρωταγωνίστριες του sex & the city!

Μην το σκέφτεσαι! Κάνε κι εσύ το πρώτο βήμα για να αναθερμάνεις τη σχέση σου με τις παλιές σου φίλες που έχετε χαθεί. Μαζευτείτε για ένα sleepover στο σπίτι, φορέστε τις αγαπημένες σας miverva και αφεθείτε ελεύθερες! Εμείς, πάντως, το ευχαριστηθήκαμε!

Κι αν θέλεις να εντυπωσιάσεις αλλά ταυτόχρονα να νιώθεις άνετα, μπορείς να δεις τα πιο ευφάνταστα σχέδια σε νεανικές αλλά και κλασικές γραμμές εδώ!

Δείτε παρακάτω τις προτάσεις μας και θα είστε πανέτοιμες για... πάρτι!

IMG 3207
IMG 3243
IMG 3303
IMG 3424
IMG 3598