Γιατί όλες οι κοπέλες στο Instagram φοράνε τώρα αυτά τα παπούτσια;

Γιατί όλες οι κοπέλες στο Instagram φοράνε τώρα αυτά τα παπούτσια;

Και δεύτερη απορία: Είναι τα νέα must have πέδιλα που πρέπει να αποκτήσουμε όλες;

Yπάρχουν μερικές στιγμές στο Instagram που καθορίζουν –όχι την ύπαρξή σου, δεν θα γίνουμε τόσο δραματικές- τις τάσεις της σεζόν. Και δεν αναφερόμαστε μόνο σε συγκεκριμένα accounts αλλά και σε κάποια hashtags που αν τα «ακολουθήσεις» θα σε «οδηγήσουν» κατευθείαν στην μόδα που επικρατεί αυτή τη στιγμή σε ρούχα και αξεσουάρ.

Πριν από λίγους μήνες αυτά ήταν, παραδείγματος χάριν, τα #ChloeGirls, #IHaveThisThingWithFloors και #CelineLovers. Το τελευταίο διάστημα όμως έχουν πέσει δύο νέα στην αντίληψή μας, τα #MaraisGirlGang και #MaraisGirl. Τα «πήραμε από πίσω» και δεν μας «έβγαλαν» στην σοφιστικέ, γνωστή περιοχή του Παρισίου, αλλά σε ένα καινούργιο αμερικάνικο label παπουτσιών, το «Marais».

Με έδρα το Los Angeles, αυτό το brand με τις minimal δημιουργίες του έχει γίνει ήδη talk of the town ανάμεσα στις fashion influencers της αγαπημένης μας διαδικτυακής πλατφόρμας. Με πέδιλα από suede ύφασμα σε ουδέτερες ή παστέλ αποχρώσεις και basic φόρμες, έχουν ήδη ξετρελάνει τις shoe lovers ανά τον πλανήτη.

Το σήμα κατατεθέν των περισσότερων σχεδίων του brand είναι το χαμηλό και πρακτικό τους τακούνι αλλά και το εκλεπτυσμένο τους design που παραπέμπει κατευθείαν στην γαλλική φινέτσα και στο ευρωπαϊκό όνομα του label. Aν, λοιπόν, χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό για την συλλογή και τα πόδια σου αυτό το καλοκαίρι, κάτι που να ξεφεύγει από τα πατροπαράδοτα σανδάλια και τα ψηλά πέδιλα...τσέκαρε αυτά τα δύο hashtags που αναφέραμε παραπάνω και βρες τη νέα σου στυλιστική εμμονή!