Εξώπλατο Πουλόβερ: Δεν είναι αστείο, είναι το νέο trend που πρέπει να γνωρίζεις

Εξώπλατο Πουλόβερ: Δεν είναι αστείο, είναι το νέο trend που πρέπει να γνωρίζεις

Και υπάρχουν πολλοί τρόποι να το εντάξεις στο καθημερινό σου ντύσιμο.

 2053749 1485176541.640x0c

To συγκεκριμένο κομμάτι κρύβει μέσα του μία σύγχυση. Είναι και πουλόβερ είναι και εξώπλατο. Δηλαδή το φοράς όταν κάνει πολύ κρύο, αλλά από την άλλη δεν σε πειράζει να αφήνεις ακάλυπτο το πίσω μέρος του κορμού σου. Μην ψάχνεις πάντα να βρεις λογική στη μόδα γιατί δεν έχει. Μετά τη φρενίτιδα του 2016 με τα off-the-shoulder tops αυτό το μοναδικό κομμάτι είναι το νέο, πιο διάσημο pin –σύμφωνα με τις μηχανές αναζήτησης του Pinterest- για το 2017, έως τώρα. Και παρουσιάζει 300% αύξηση στην προτίμηση του κοινού του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Hot Sale Loose Slash Neck Sexy Raglan Sweaters Pullover 2015 Fashion Winter Knitted Women Sweater Slim
5ihprk l 610x610 sweater clothes grey gray knit open open knitwear knitsweater backlesssweater

Επίσης η καθιέρωση του «hygge» στην συνείδησή μας, όχι μόνο ως τρόπος ένδυσης αλλά και ζωής, συνέβαλε στην αναζήτηση νέων basic κομματιών που θα αναβαθμίζουν τα cozy ρούχα που φοράμε μέσα στο σπίτι. Ξέχνα τα βαρετά, φαρδιά κολεγιακά πουλόβερ ή τα retro, πολύχρωμα jumpers. Τα πλεκτά για το 2017 είναι σοφιστικέ, έχουν μία δόση πολυτέλειας και ένα twist (όπως είναι εδώ η ανοιχτή πλάτη) που τα κάνει περισσότερο να μοιάζουν μέρη ενός βραδινού συνόλου και λιγότερο κομμάτια των casual εμφανίσεών μας.

Μπορείς να φορέσεις το δικό σου εξώπλατο sweater με μία girly, midi φούστα για κολακευτικά, πρωινά looks. Πάνω από μεσάτο πουκάμισο για πιο nerdy outfits αλλά και για προστασία από το κρύο και φυσικά με ψηλοτάκουνα και leggings για να κυκλοφορείς το βράδυ και άνετη και sexy. Αν μέχρι τώρα υποστήριζες με ζήλο πως τα βασικά κομμάτια μόνο μονότονα και προβλέψιμα μπορεί να είναι, αυτή η καινούργια μικρο-τάση θα σε κάνει να αναθεωρήσεις... και αυτό είναι που λατρεύουμε στη μόδα, ότι δεν παύει ποτέ να μας εκπλήσει!