Είσαι πάνω από 30 και θέλεις να φοράς crop tops; Αυτός είναι ο μόνος τρόπος!

Είσαι πάνω από 30 και θέλεις να φοράς crop tops; Αυτός είναι ο μόνος τρόπος!

Για να συμβαδίζει το στυλ σου με την ηλικία σου...

Τα πολύ κοντά μπλουζάκια, γνωστά για τις αγγλομαθείς και ως «crop tops», είναι ίσως το απόλυτο top όχι μόνο για αυτό το καλοκαίρι, αλλά και για κάθε καλοκαίρι. Είναι sexy, δροσερό και αποκαλυπτικό στο «ευαίσθητο», για εμάς τις γυναίκες, κομμάτι των κοιλιακών. Επίσης είναι και αρκετά νεανικό ως ενδυματολογική επιλογή, πράγμα που ίσως το κάνει τολμηρό και «δύσκολο», στο να φορεθεί από κάποια που έχει περάσει τα τριάντα και έχει αφήσει καιρό πίσω της την ανέμελη δεκαετία των είκοσι.

Υπάρχουν όμως ένα είδος crop top που έχει ένα πολύ κομψό και κλασικό design, ώστε να μην φαίνεται too girly, ενώ την ίδια στιγμή το σχέδιο του δημιουργεί ένα έξυπνο εφέ στο μπροστινό του μέρος, το οποίο «κρύβει» ουσιαστικά την κοιλίτσα και δεν χρειάζεται να έχεις το σώμα της Cameron Diaz στους «Άγγελους του Τσάρλι» για να το φορέσεις. Αυτό το κοντό μπλουζάκι με τα φαρδιά μανίκια που καλύπτουν το μπράτσο και το χαλαρό δέσιμο μπροστά είναι ό,τι πιο chic είδαμε τελευταία στο Instagram.

Συνδυάζεται ιδανικά με ψηλόμεσο παντελόνι αλλά και midi ή mini φούστα σε άλφα γραμμή και φοριέται ακόμα και στην δουλειά, όταν δεν κάνει τρομερή ζέστη, με ένα λεπτό τιραντάκι από μέσα. Επίσης αν επιλέξεις ένα τέτοιου στυλ crop top σε καρό ή μονόχρωμο μοτίβο, έχεις κάνει αυτομάτως μια επιλογή πολύ ταιριαστή για κοπέλες over thirty! Και μην παραβλέπουμε πως ο τρόπος που «πέφτει» ο κόμπος του μπροστά στους κοιλιακούς μας ουσιαστικά τους κρύβει, δεν τους αναδεικνύει! Έξυπνο και την ίδια στιγμή, κομψό και sexy κομμάτι.