Γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου κερδίζοντας ένα υπέροχο στρώμα CANDIA

Γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου κερδίζοντας ένα υπέροχο στρώμα CANDIA

Είτε σου αρέσει να κοιμάσαι πολύ είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι κάθε πρωί θέλεις να σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου, νιώθοντας ότι έχεις ξεκουραστεί πραγματικά.

Τίποτε δεν συγκρίνεται με τον «καλό ύπνο» και αυτό το γνωρίζεις καλά. Κάνεις, όμως, κάτι για να διασφαλίζεις ότι κάθε βράδυ θα κοιμάσαι σαν… πουλάκι; Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καταστρέφουν τον ύπνο σου και το στρώμα που χρησιμοποιείς μπορεί να είναι ένας από αυτούς!

Ναι, αν δεν το ήξερες, ήρθε η ώρα να μάθεις πως οι πόνοι στη μέση σου ή ο πονοκέφαλος που σε ταλαιπωρεί μόλις ανοίγεις τα μάτια σου κάθε πρωί, μπορεί να είναι απλώς θέμα… στρώματος. Αλήθεια, έχεις αλλάξει στρώμα τα τελευταία 10 χρόνια; Μήπως πήρες πρόσφατα καινούριο, αλλά δεν το έψαξες καλά το θέμα και μόλις συνειδητοποίησες ότι έκανες τη λάθος επιλογή; Για να κερδίζεις επάξια τον τίτλο του… Nappster πρέπει να κοιμάσαι και καλά, δηλαδή να σηκώνεσαι κάθε πρωί από το κρεβάτι νιώθοντας ότι έχεις αναζωογονηθεί.

Κάνε ένα δώρο στον εαυτό για την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου

Δεν υπάρχει, λοιπόν, καλύτερος τρόπος για να γιορτάσεις την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου από να βρεις το κατάλληλο στρώμα για εσένα και για να σε βοηθήσουμε, εμείς αποφασίσαμε να στο κάνουμε δώρο. Αν θέλεις να απολαμβάνεις ξεκούραστο ύπνο και να ξυπνάς με ενέργεια και «ανεβασμένη» διάθεση κάθε πρωί, τότε σίγουρα αξίζει να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσεις ένα υπέροχο ανατομικό στρώμα SELENE της CANDIA, συνολικής αξίας 1.400 ευρώ!

prisferei

Προσφέρει ιδανική στήριξη χάρη στα 850 ανεξάρτητα, ανατομικά ελατήρια Pocket Springs, καθώς και φυσική ελαστικότητα και σωστό αερισμό χάρη στην τρίχα αλόγου σε συνδυασμό με τον κοκοφοίνικα. Παράλληλα, χάρη στα πλούσια αφρώδη υλικά που περιέχει, θα σου προσφέρει την πολυτελή αίσθηση που θέλεις, αλλά και τη φυσική αντιβακτηριδιακή προστασία που χρειάζεσαι με την παγκόσμια καινοτομία της CANDIA, την επεξεργασία των υφασμάτων με λάδι ελιάς (Olive Oil Treatment).

jbfjbfhj

CANDIA και κοιμήσου σαν πουλάκι

Το μόνο που έχεις να κάνεις, λοιπόν, για να κοιμάσαι στο εξής σαν πουλάκι είναι να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα από τις 16 έως τις 23 Μαρτίου. Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός ή η τυχερή που θα κερδίσει το στρώμα των «ονείρων» της CANDIA και θα απολαμβάνει κάθε βράδυ έναν ύπνο τόσο χορταστικό, που όταν ξυπνά θα θέλει να χαίρεται την κάθε στιγμή της ημέρας.

Να θυμάσαι πως αν θέλεις να ξυπνάς με περισσότερη ενέργεια πρέπει να δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στο πού ξαπλώνεις, όπως κάνουν, άλλωστε, όλοι οι Nappsters. Φρόντισε, λοιπόν, να κοιμάσαι καλά για να σηκώνεσαι κάθε μέρα από το κρεβάτι με αισιοδοξία και καλή διάθεση. Διότι όταν ένας άνθρωπος ξυπνάει ξεκούραστος και αναζωογονημένος, νιώθει έτοιμος να ζήσει την κάθε στιγμή και να ανακαλύψει κάτι καινούριο, το κάτι εκείνο για το οποίο αξίζει να αφήσει τον ύπνο του!