Chiara Ferragni: Ποιο είναι το μυστικό του διάσημου fashion icon για υγιή, λαμπερά μαλλιά;

Βιβή Αγγελάκη
Chiara Ferragni: Ποιο είναι το μυστικό του διάσημου fashion icon για υγιή, λαμπερά μαλλιά;

Το Νο1 digital fashion icon μοιράζεται το μυστικό της για υγιή μαλλιά!

Την Chiara Ferragni είχα την ευκαιρία να τη γνωρίσω και να την "ανακρίνω" πριν κάμποσο καιρό σε ένα ταξίδι στη Μαδρίτη, όταν ανακοινώθηκε επισήμως ο νέος της ρόλος ως πρέσβειρας- μούσας του Pantene Pro-V.

Με πάνω από 5.000.0000 Instagram followers, η Chiara έχει καταφέρει να είναι το Νο.1 digital fashion icon και trendsetter ενώ μάλιστα έχει δημιουργήσει τη δική της online σφαίρα. Το blog της, www.theblondesalad.com, που δημιουργήθηκε το 2009 αποτελεί ένα μοναδικό προορισμό για τις τελευταίες τάσεις στη μόδα και στην ομορφιά. Παράλληλα έχει δημιουργήσει και τη δική της collection μόδας, CHIARA FERRAGNI.Είναι παθιασμένη με τη μόδα και την ομορφιά και αποτελεί έμπνευση για εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως.

11113994165 2bc9da67bf o thumb2

Κι αν ένα beauty χαρακτηριστικό ξεχωρίζουμε μεταξύ άλλων αυτό είναι τα υπέροχα- πάντα λαμπερά-μαλλιά της! Μάλιστα, όπως ομολογεί η ίδια: «Τα μαλλιά μου εμπνέουν την εμφάνισή μου και την ολοκληρώνουν. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, σε αυτά οφείλω το που βρίσκομαι σήμερα. Με βοηθούν να νιώθω και να δείχνω δυνατή, ό,τι κι αν φοράω! Το γεγονός ότι είναι υγιή και μπορούν να μεταμορφώνονται από τη μια στιγμή στην άλλη, με γεμίζει αυτοπεποίθηση.»

Πώς όμως καταφέρνει να τα διατηρεί υγιή με τόσο απαιτητικό πρόγραμμα σε καθημερινή βάση (σημείωσε πως μπορεί να κάνει πάνω από 12 ταξίδια την εβδομάδα, αλλάζοντας look και χτενίσματα έως και 5 φορές την ημέρα).

Chiara Ferragni

Το μυστικό της όμως για την περιποίηση των μαλλιών της είναι η αμπούλα Pantene, που επανορθώνει τα σημάδια φθοράς 6 μηνών σε μόλις 1 λεπτό και αποκαθιστά τη δύναμη και τη λάμψη τους. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιεί εντατικά την αμπούλα επανόρθωσης Pantene, που θρέφει τα μαλλιά της κατά τη διάρκεια αυτών των απαιτητικών περιόδων και επιμένει σε ένα καθημερινό, συστηματικό πρόγραμμα περιποίησης, όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο.

PPV Ampoula

Και για την ιστορία... η Chira χρησιμοποιεί Pantene από την ηλικία των 9, αφού αυτό ήταν το brand που χρησιμοποιούσε η οικογένειά της. Το Pantene ήταν πάντα το σημείο αναφοράς της σχετικά με την περιποίηση των μαλλιών της, γιατί τη βοηθά να τα διατηρεί δυνατά και υγιή, όπως απαιτεί η δουλειά της!