Queen αποκλειστικό:«Ανακρίναμε»τη Chiara Ferragni, το νέο πρόσωπο του Pantene, στη Μαδρίτη

Βιβή Αγγελάκη
Queen αποκλειστικό:«Ανακρίναμε»τη Chiara Ferragni, το νέο πρόσωπο του Pantene, στη Μαδρίτη

Όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για τη #1 fashion blogger του πλανήτη, τα ρώτησε η beauty editor του queen και σου έχει αποκλειστικά νέα...

Έχει καταφέρει να είναι στη λίστα με τους 30 πιο «influential» ανθρώπους κάτω των 30 ετών (σύμφωνα με το Forbes), είναι fashion icon, προτιμά το Instagram από το Facebook, έχει τέλεια, φυσικά μαλλιά, αγαπά τα μακαρόνια (ως κλασική Ιταλίδα), ταξιδεύει συνέχεια (#TheBlondeSaladNeverStops), το αγαπημένο της χρώμα είναι το μαύρο, το στυλ της αλλάζει κάθε μέρα (όπως αποκαλύπτει η ίδια), «κληρονόμησε» από τη μαμά της το πάθος για τη μόδα και τη φωτογραφία, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το κινητό της (το παραδέχεται), αγαπά το στυλ της Rosie Huntington-Witheley και η τελευταία της συνεργασία ήρθε να επιβεβαιώσει πως είναι η βασίλισσα της μπλογκόσφαιρας!

chiarra 01 14ac6

Φυσικά, αναφέρομαι στην Chiara Ferragni, την πιο πετυχημένη fashion blogger του πλανήτη, που ορίζει τη μόδα σύμφωνα με τους δικούς της νόμους και την πρώτη πετυχημένη beauty συνεργασία της με το Pantene Pro-V!

chiara ferragni autora del blog the blonde salad en 7dias 7looks vi 37699160 1200x c1fee


Και κάπως έτσι, τη στιγμή που πάταγα άλλο ένα like στη φωτό της Chiara στο Instagram, ένα mail ήρθε να μου φτιάξει τη διάθεση και να με κάνει να μετράω αντίστροφα τις μουντές μέρες του Ιανουαρίου... Ένα ταξίδι- έκπληξη, στη χώρα που υπεραγαπώ και έχω περάσει τις πιο ανέμελες στιγμές της ζωής μου, την Ισπανία και ένα ραντεβού με την Chiara Ferragni, αποκλειστικά για beauties!

{youtube}jO_WHGIvEPQ&feature{/youtube}

Ο χρόνος κύλησε σα νερό και πριν δύο Τετάρτες ακριβώς, βρέθηκα στη Μαδρίτη (μαζί με την Όλγα και τη Νατάσα), να μένω στο υπερφανταστικό Petit Palace Savoy Alfonso XII, με θέα το Πάρκο Ρετίρο (Parque del Retiro),

12714422 1013876698684367 848539655 n d89f3
vivi 03 f91ca

να τρώω – χωρίς τύψεις- τις αγαπημένες μου ισπανικές νοστιμιές (κράτα σημειώσεις για την επόμενη φορά : chorizo, churros con chocolate, jamon iberico, lomo, tortilla de patatas...)

vivi 02 70bc8

και να κυκλοφορώ στους δρόμους της Ισπανικής πρωτεύουσας αναπολώντας τα παλιά...!

vivi 04 27059

Το επόμενο πρωί ήταν το «ραντεβού» μας με την Chiara! Επιτέλους, θα τη βλέπαμε από κοντά και μετά την επίσημη παρουσίασή της ως νέας πρέσβειρας- μούσας του Pantene Pro-V, θα ερχόταν η στιγμή της «μπιουτοανάκρισής» της.

Στις 10 και κάτι λοιπόν, οι πόρτες της αίθουσας στο AC Palacio de Retiro άνοιξαν, η Chiara μπήκε, τα φλας των φωτογράφων δε σταμάτησαν να αστράφτουν-χωρίς υπερβολή- για μισή ώρα και εγώ την κοίταζα με το «βλέμμα- ακτινογραφία» (κοινώς, από την κορυφή μέχρι τα νύχια) προκειμένου να αποκωδικοποιήσω όσα περισσότερα μπορούσα για το στυλ αλλά και το χαρακτήρα της!

chiara 349ef

Με απλό αλλά super chic outfit –φορούσε μια κοντή, μαύρη, καστόρινη φούστα, ένα λευκό πουκάμισο, over-the-knee μπότες και choker στο λαιμό- και επιλέγοντας το signature beauty look της: χαλαρά waves και natural τόνους στο μακιγιάζ της, η Ιταλίδα fashionista δε σταματούσε να χαμογελά και να αστειεύεται με τους δημοσιογράφους, βγάζοντας φυσικά και τις απαραίτητες selfies.

chiara ferragni se hace un selfie durante la presentacion de pantene 10216

Μετά τις συνεντεύξεις της στα Ισπανικά Μέσα και με λιγότερες κάμερες στο χώρο, η Chiara ήταν έτοιμη να απαντήσει κάθε «δύσκολη» ερώτησή μας: Από τα μυστικά των λαμπερών μαλλιών της (μην ξεχνάς είναι το νέο πρόσωπο του Pantene Pro-V) και του αψεγάδιαστου στυλ της, μέχρι πόσα προϊόντα χρησιμοποιεί στα μαλλιά της, και ποιο είναι το κλειδί της επιτυχίας για ένα πετυχημένο blog. (Δεν θα στα αποκαλύψω όλα τώρα, διάβασε παρακάτω και κράτα σημειώσεις)!

507541680 d1 e7ad0

Τα μυστικά των λαμπερών μαλλιών της και η νέα beauty συνεργασία με το Pantene

Προτιμά τα μαλλιά της φυσικά, όπως είναι, δεν έχει πειραματιστεί με το χρώμα τους (εκτός από κάποια highlights), της αρέσουν τα wavy hair και οι πλεξούδες αλλά όπως παραδέχεται δεν καταφέρνει να κάνει μόνη της πολλά, ιδιαίτερα χτενίσματα. «Αφήνω τα μαλλιά μου τις περισσότερες φορές όπως σήμερα, απλά όταν θέλω να κάνω μια αλλαγή, αλλάζω χωρίστρα»!

chiara ferragni 1 z d33ac


«Λατρεύω τα μαλλιά μου και πάντοτε όταν έχω όμορφα μαλλιά, αισθάνομαι και δείχνω πιο όμορφη και δυνατή , ανεξάρτητα απ’ ό,τι φοράω. «Hair inspires my look and completes it» και συνεχίζει μιλώντας για τη νέα της συνεργασία:

«Ανακάλυψα τη Pantene, από τότε που ήμουν έφηβη, μιας και ενθουσιαζόμουν με τις υπέροχες διαφημίσεις και τις φωτογραφίσεις στα περιοδικά. Μεγαλώνοντας , ταξιδεύοντας αρκετά και κάνοντας αρκετές φωτογραφίσεις κατάλαβα πως το μυστικό για να αναζωογονώ τα μαλλιά μου είναι να τα διατηρώ υγιή. Τώρα, είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή τη συνεργασία

tumblr o1qjq0XwdU1tguhvpo1 500 4ce85

Κι ενώ θα περίμενε κανείς η πετυχημένη blogger να χρησιμοποιεί άπειρα και πολύ ακριβά προϊόντα για τα μαλλιά της, εκείνη μας ξάφνιασε με την απάντησή της : « Βάζω μόνο σαμπουάν και conditioner (Pantene). Δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα στα μαλλιά μου, γιατί θέλω συνεχώς να τα ακουμπώ και να έχουν μια φυσική, καθαρή υφή. Να μην τα αισθάνομαι «βαριά». Όσο για το χειρότερο εχθρό μιας perfect hair day- ήρθε η ώρα να ταυτιστούμε με την Chiara: «Η υγρασία κάνει τα μαλλιά μου να τρελαίνονται» !

12695777 1013886742016696 176081399 n b7557

Beauty tips by Chiara Ferragni

Αν είσαι ένας από τους 5.5 εκατομμύρια followers της στο Instagram, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει πως εκτός από τα μαλλιά της, η Chiara αποφεύγει κάθε υπερβολή στο μακιγιάζ της, αποδεικνύοντας στην πράξη πως « Simple is chic»! «Αφήνω την επιδερμίδα μου natural, μερικές φορές βέβαια, πειραματίζομαι βάζοντας eyeliner -είναι από τα αγαπημένα μου- ή βάφοντας τα χείλη μου σε πιο έντονες αποχρώσεις (dark lips). Δεν μου αρέσει να φοράω πολύ μακιγιάζ . Και συμβουλεύει: « Ποτέ μην το παρακάνεις, βάφοντας έντονα τα μάτια και τα χείλη σου. Προσπάθησε να κρατήσεις την ισορροπία».

maxresdefault 0c943


Όσο για τον κανόνα που τηρεί με ευλάβεια στη beauty ρουτίνα της: «Γενικά, προσπαθώ να κοιμάμαι αρκετά (ακόμη και ένα μισάωρο πριν τις συνεντεύξεις μου) προκειμένου να ξεκουράζομαι και τρώω υγιεινά, αποφεύγοντας το junk food».


Το κλειδί της επιτυχίας για ένα πετυχημένο blog


Με κάθε φωτογραφία της να παίρνει χιλιάδες like μέσα στα πρώτα λεπτά δημοσίευσής της και με τα κέρδη του blog της (The Blonde Salad) για το 2015 να ξεπερνούν αρκετά εκατομμύρια δολάρια, η Chiara είναι σίγουρα το πρόσωπο-κλειδί για να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές σε νεαρά κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με τη μόδα και να δημιουργήσουν το δικό τους blog.

vivi 06 18d56

«Be yourself. Follow your dreams. Never stop. Be authentic. Try. Taking Risks » και συνεχίζει: «Κατάλαβε τι ταιριάζει στο σώμα σου, δοκίμασε πολλά διαφορετικά μεταξύ τους στυλ, επίλεξε αυτό που αισθάνεσαι πιο άνετα και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου. Μην προσποιείσαι κάτι άλλο από αυτό που είσαι. Να είσαι αυθεντική και μην ξεχνάς: Trends always change! (οι τάσεις πάντα αλλάζουν)»

vivi 08 65ee9

Όσο για το τι είναι αυτό που την κάνει να αισθάνεται « queen»...

«Δεν αισθάνομαι «queen» με την αρνητική έννοια. Είμαι ένας θετικός και πολύ δημιουργικός άνθρωπος. Βλέπω τα πράγματα αισιόδοξα και έχω πολύ ενέργεια να αντιμετωπίσω όλα όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά μου.»


Stay tuned στο queen γιατί η Chiara απάντησε και σε δεύτερο γύρο ερωτήσεων...