Beauty Quick Fixes: Για όσες θέλουν περιποίηση σε χρόνο dt!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Beauty Quick Fixes: Για όσες θέλουν περιποίηση σε χρόνο dt!

Γρήγορα και αποτελεσματικά...

Όταν η καθημερινότητα είναι απαιτητική και ο προσωπικός χρόνος ελάχιστος, χρειαζόμαστε προϊόντα με αποτελεσματικές συνθέσεις που σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα προσφέρουν τα αποτελέσματα που υπόσχονται. Δες επιλογές ανάλογα με το χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου:

Μαντηλάκια Απολέπισης για Βαθύ Καθαρισμό Visage Pure της Νivea. (Μέσα σε 2 λεπτά)

1171103

Τα μαντηλάκια απολέπισης για βαθύ καθαρισμό της Nivea σας προσφέρουν άμεσα την ματ όψη που επιθυμείτε. Έχουν δύο πλευρές που συνδυάζουν τρία βήματα περιποίησης. Η απαλή πλευρά χρησιμοποιείται για να απομακρύνει κάθε κατάλοιπο από την επιδερμίδα, ενώ η άλλη με τα μικρο σωματίδια απολέπισης, είναι ιδανική για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Παράλληλα, περιέχει εκχυλίσματα μανόλιας αποτρέποντας τη συγκέντρωση νέων κατάλοιπων.

Αντιγηραντική κρέμα Radiance Rejuvenate Smoothing της Roc. (Μέσα σε 4 εβδομάδες)

b1e64d312260c4e4bb0dd534f48f5a0c copy

Μια αντιγηραντική κρέμα λείανσης με δείκτη αντηλιακής προστασίας που ενσωματώνει τη δράση 4 ενεργών συστατικών τα οποία δρουν λειάνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Χαρίζουν σφριγηλότητα, ομοιόμορφο χρώμα και λάμψη. Σε ένα μήνα η επιδερμίδα εμφανίζεται 57% πιο λαμπερή και 44% πιο σφριγηλή.

Στεγνωτικό νυχιών Quick-e της essie (Μέσα σε 30")

20170511112411 essie quick e drying drops

Ένα προϊόν που μειώνει το χρόνο στεγνώματος όταν βάφεις τα νύχια σουείτε είναι φυσικά είτε τεχνητά. Χρησιμοποίησέ το μερικά λεπτά αφού περάσεις το βερνίκι. Θα στεγνώσουν σε δευτερόλεπτα και μετά μπορείς άνετα να συνεχίσεις τις καθημερινές σου ασχολίες.

Πούδρα Super Stay24h της Maybelline (Μέσα σε 24 ώρες)

5073200162 1

Περιέχει στη σύνθεσή της την τεχνολογία micro-flex με χρωστικές που απωθούν το νερό. Έτσι η αδιάβροχη αυτή πούδρα παραμένει αναλλοίωτη 24 ώρες. Αντέχει την υγρασία, τον ιδρώτα, τη ζέστη, ή την ξηρότητα, διατηρώντας το μακιγιάζ σας άψογο όλη μέρα.

Μάσκα προσώπου Ac- Norm Argila της Frezyderm (Μέσα σε 10')

product detailed image 34027 717

Καταπολέμησε τη λιπαρότητα, τη γυαλάδα και τα μαύρα στίγματα από το πρόσωπο χρησιμοποιώντας 1-2 φορές την εβδομάδα την εύπλαστη αυτή μάσκα καθαρισμού με άργιλο και γλυκονικό ψευδάργυρο. Απομακρύνει τους ρύπους και αποσυμφορεί τους πόρους.Άφησέ την να δράσει για 10 λεπτά και αμέσως θα έχεις ματ όψη και αναζωογονημένο δέρμα.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το απόλυτο trend που μοιάζει με κοριτσίστικο παραμύθι...

Έφτασαν οι εκπτώσεις! Ώρα να δεις σε τι αξίζει να επενδύσεις