Έφτασαν οι εκπτώσεις! Ώρα να δεις σε τι αξίζει να επενδύσεις

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Έφτασαν οι εκπτώσεις! Ώρα να δεις σε τι αξίζει να επενδύσεις

Την περίοδο των εκπτώσεων υπάρχουν προϊόντα ομορφιάς που πραγματικά είναι ευκαιρία να αποκτήσεις. Διάβασε για να μάθεις περισσότερα.

Δεν υπάρχει... σωστό θηλυκό που να μην αντιδρά στο άκουσμα και μόνο της λέξης "εκπτώσεις". Μεταξύ μας, εδώ δε μένουν ασυγκίνητοι οι άντρες θα μείνουμε εμείς; Δύο φορές το χρόνο έρχεται εκείνη η εποχή που μπορούμε να κάνουμε έξυπνες, must have αγορές και να εμπλουτίσουμε τον beauty θυσαυρό μας με προϊόντα που οποιαδήποτε άλλη στιγμή του έτους δυσκολευόμαστε οικονομικά να αποκτήσουμε. Περιμένεις λοιπόν πώς και πώς αυτήν την στιγμή, αρά καλό είναι να... δράσεις με σύνεση! Και τι εννοώ; Από το να αναλώσεις το budget σου "δεξιά και αριστερά" αγοράζοντας καλλυντικά που εν τέλη μπορεί να αποδειχτούν ελάχιστα χρήσιμα, προτιμότερο είναι να επιλέξεις προϊόντα με σταθερή αξία και θέση στην καθημερινή σου περιποίηση, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σχεδόν όλη τη σεζόν.

Δες αναλυτικότερα τι να αγοράσεις:

1. Το προσωπικό σου άρωμα

Σαφώς και είναι στις πρώτες θέσεις της λίστας σου! Η χαρακτηριστική ευωδιά σου, για την οποία είσαι περήφανη που όλοι πλέον την αναγωρίζουν και ποτέ δεν αποχωρίζεσαι , κρύβεται σε ένα ακριβό, πολυτελές μπουκαλάκι που είναι ευκαίρια να ξαναγοράσεις στη μισή τιμή και σε περισσότερα ml!

2. To αγαπημένο σου foundation

Η εύρεση της ιδανικής βάσης για το πρόσωπό σου δεν είναι εύκολη υπόθεση και το ξέρεις καλά. Είδες και έπαθες να ανακαλύψεις τη σωστή υφή και απόχρωση που προσαρμόζεται τέλεια επάνω σου. Αν έχεις επενδύσει και σε ένα πιο ακριβό brand, είναι η ιδανική περίοδος να αγοράσεις όχι μονο ένα αλλά δύο αυτή τη φορά ώστε να βγάλεις όλη τη σεζόν.

3. Ένα serum

Είναι συνήθως πιο ακριβό σε σχέση με άλλα προιόντα περιποιήσης εξαιτίας της πολύ δραστικής του σύνθεσης. Αν πρέπει να επιλέξεις μία στοχευμένη και δραστική φόρμουλα, τότε σε σύγκριση με μία απλή κρέμα ημέρας, το serum ή αλλιώς ορός είναι προτεραιότητα.

4. Μια παλέτα μακιγιάζ

Οι ολοκληρωμένες παλέτες μακιγιάζ, μας λύνουν κυριολεκτικά τα χέρια. Είναι το προϊόν πασπαρτού, που δε θα αποχωριστούμε από την τσάντα μας. Στο γραφείο, στην έξοδο, στην εκδρομή, στα ταξίδια...τα περιέχει όλα σε μία συσκευασία. Χάρη στην εκπτωτική περίοδο, αξίζει να αποκτήσεις μία και εσύ αν δεν έχεις ήδη. Κραγιόν, σκιές ματιών, ρουζ, πούδρα όλα μαζί θα τα βρεις. Προφανώς και συμφέρει λοιπόν τα λεφτά σου δε νομίζεις;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Bρήκαμε τα 9 καλύτερα foundations για λιπαρή επιδερμίδα