Το πιο εύκολο serum για τα μαλλιά με βιταμίνη Ε!

Βιβή Αγγελάκη
Το πιο εύκολο serum για τα μαλλιά με βιταμίνη Ε!

Πραγματικά θαυματουργό

Μπορεί τις περισσότερες φορές να έχουμε κάνει αναφορά στη βιταμίνη Ε και στις ευεργετικές ιδιότητές της στην επιδερμίδα μας, όμως η βιταμίνη αυτή και κατ' επέκταση το έλαιό της, είναι εξίσου ωφέλιμα για την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών μας. Εξάλλου, αρκετά προϊόντα περιποίησης των μαλλιών περιέχουν κάποια ποσότητά της.

Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, η βιτιμίνη Ε βοηθά στην καταπολέμηση της φθοράς της τρίχας που προκαλείται είτε λόγω του hairstyling και της θερμότητας είτε λόγω της καθημερινής ταλαιπωρίας. Παράλληλα, επανορθώνει τις κατεστραμμένες άκρες, ενώ βελτιώνει και την κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής.

Αν λοιπόν, ψάχνετε γι κάτι που αρχικά θα προστατέψει τα μαλλιά σας και έπειτα θα τους δώσει τη λάμψη που τους αξίζει... δεν έχετε παρά να φτιάξετε αυτό το serum με έλαιο βιταμίνης Ε! Ιδανικό τώρα που ο καιρός ανοίγει μιας και θα λειτουργήσει ως προστασία και από τον ήλιο.

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι έλαιο βιταμίνης Ε και να επιλέξετε μεταξύ ελαιόλαδου, αμυγδαλέλαιου ή έλαιου καρύδας. Προμηθευτείτε ένα μπουκαλάκι για σπρέι και αναμείξτε ίσες ποσότητες από τα δύο έλαια.

Μετά από το ντους, όταν τα μαλλιά σας είναι ακόμη βρεγμένα, προσθέστε δύο σταγόνες από το serum στα χέρια σας και εφαρμόστε στα μαλλιά σας.

Διαβάστε ακόμη:

Κάντο όπως η Δέσποινα Βανδή: 6 τρόποι να φορέσεις την κορδέλα στο ponytail σου

Κι όμως αυτά τα 4 φυσικά υλικά μπορούν να αντικαταστήσουν το conditioner!