Είχες δύσκολη μέρα; Έτσι θα διώξεις την κούραση όταν γυρνάς στο σπίτι!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Είχες δύσκολη μέρα; Έτσι θα διώξεις την κούραση όταν γυρνάς στο σπίτι!

Άκουσε τον οργανισμό σου: αν αισθάνεσαι εξαντλημένη όταν επιστρέφεις το απόγευμα, χρειάζεσαι σίγουρα ένα διάλειμμα από όλα.

Συμβουλές για να ολοκληρωθεί η ημέρα σου ευχάριστα όταν γυρνάς από το γραφείο κατάκοπη!

Εμείς σε παροτρύνουμε να μην καταπιαστεις με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις του σπιτιού. (Έτσι κι αλλιώς δεν τελειώνουν ποτέ). Λίγες όμως ώρες αφιερωμένες στον εαυτό σου μπορεί να είναι ανεκτίμητες! Βρες λίγο χρόνο για να απλώσεις μια μάσκα προσώπου, να βάψεις τα νύχια σου, να κάνεις απολέπιση στην επιδερμίδα σου και να διαβάσεις ένα ωραίο βιβλίο ενώ έχεις βυθιστεί στη ζεστή σαπουνάδα της μπανιέρας, ξεχνώντας τι καιρό κάνει έξω. Επικεντρώσου στον εαυτό σου. Εξυγίανε την επιδερμίδα σου ενώ ταυτόχρονα ηρεμείς τον εσωτερικό σου κόσμο. Άπλωσε στο πρόσωπό σου μία μάσκα για καθαρισμό και σύσφιξη των πόρων και άφησέ την για 15 λεπτά, ενώ παράλληλα θα ετοιμάζεις ένα τονωτικό smoothie.

c37fdad0dbaffd8c5f119645b3c87a2d

Γενική συμβουλή: Μην ξεχνάς να προσέχεις τι προσλαμβάνει ο οργανισμός σου, καθώς η έλλειψη των κατάλληλων βιταμινών και θρεπτικών συστατικών μπορεί να σου προκαλέσει την αίσθηση κόπωσης. Τα χειροποίητα smoothies είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να καταναλώνεις όσο περισσότερα φρούτα (ή λαχανικά) μπορείς. Δοκίμασε να αναμίξεις μήλο, μπανάνα και χυμό πορτοκαλιού για ένα ρόφημα γεμάτο βιταμίνες ή να δοκιμάσεις ένα smoothie με φράουλα και γιαούρτι για πρωινό.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 νέες αφίξεις που θα σε απασχολήσουν το επόμενο διάστημα