4 νέες αφίξεις που θα σε απασχολήσουν το επόμενο διάστημα

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
4 νέες αφίξεις που θα σε απασχολήσουν το επόμενο διάστημα

New beauty stuff...

Νέα επαναστατικά προϊόντα ήρθαν να "ταράξουν τα νερά" στη ρουτίνα ομορφιάς μας τόσο στον τομέα της περιποίησης όσο και του μακιγιάζ. Δες τις 4 νέες αφίξεις που μας εντυπωσίασαν την εβδομάδα που πέρασε και μείνε συντονισμένη στο Queen γιατί έρχονται ακόμα περισσότερα νέα ομορφιάς που αξίζει να ανακαλύψεις. Έχουμε και λέμε:

Νέα ενυδατική κρέμα προσώπου

02.LM Τhe Moisturizing Cool Gel Cream SL RGB

Όπως και με όλα τα προϊόντα La Mer, η Moisturizing Cool Gel Cream περιέχει το θαυματουργό ελιξίριο Miracle Broth™, καθώς και ισχυρή συμπυκνωμένη δόση του αντιοξειδωτικού Lime Tea Concentrate, που προστατεύει το δέρμα από τους στρεσογόνους περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η ρύπανση.

Nέα πούδρα για αλαβάστρινη όψη

FaceFinity Compact 2 copy

Η Μax Factor παρουσιάζει το νέο, βελτιωμένο Facefinity Compact για ένα εκπληκτικό ματ φινίρισμα με μεγάλη διάρκεια. Το Facefinity Compact ανταποκρίνεται σε τρεις διαφορετικές ανάγκες ομορφιάς, συνδυάζοντας το φινίρισμα μιας πούδρας, τη μεγάλη διάρκεια ενός foundation και τη δυνατότητα να επιτύχεις την κάλυψη που επιθυμείς. Με συστατικά που απορροφούν τη λιπαρότητα της επιδερμίδας, χρωστικές ουσίες ανθεκτικές στο νερό και μακράς διάρκειας σωματίδια, το Facefinity Compact χαρίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ, προσφέροντας υψηλή κάλυψη που διαρκεί. Παράλληλα, ο δείκτης αντηλιακής προστασίας που περιέχει, έχει αυξηθεί από SPF 15 σε SPF 20, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Νέο διπλό εργαλείο μακιγιάζ που λειτουργεί ως κονσίλερ και ως foundation ταυτόχρονα

Double Wear Custom Coverage Correcting Duo Collateral 2 Global Expiry January 2019 FINAL copy

Νέα Double Wear Custom Coverage Correcting Duos, της Estee LauderMία απόχρωση σε δύο επίπεδα κάλυψης. Η νέα εύχρηστη συλλογή των διπλών color correctors δημιουργεί την εντύπωση ‘’neutral’’ στην επιδερμίδα (αποχρωματίζει). Με αποχρώσεις για κάθε χρωματικό τόνο, και δημιουργημένα από έμπειρους make up artists, οι συνθέσεις αυτές είναι ευπροσάρμοστες και απλώνονται εύκολα στην επιδερμίδα δημιουργώντας μια αψεγάδιαστη βάση για το αγαπημένος σας concealer και Makeup. Προσφέρουν την εύκολη δυνατότητα να ‘’αποχρωματίσεις’’ σημάδια και διχρωμίες από την επιδερμίδα σου.

Νέα ενυδατική κρέμα προσώπου με spf 15

Lancaster TACAmplifiedRichDayCreamSPF15 copy

Για περισσότερα από 70 χρόνια, η Lancaster έχει βελτιώσει την επιδερμίδα κάθε γυναίκας, αναδεικνύοντας την ομορφιά της κάθη μέρα, 365 μέρες το χρόνο. Η νέα γενιά της Total Age Correction, ορίζει το πρότυπο για την αντιμετώπιση όλων των σημαδιών γήρανσης της επιδερμίδας, δίνοντας μια νέα διάσταση στη φροντίδα του δέρματος.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

To μακιγιάζ που έκλεψε τις εντυπώσεις στην εβδομάδα μόδας της Νέας ΥόρκηςTo μακιγιάζ που έκλεψε τις εντυπώσεις στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης