10 +1 κόκκινα κραγιόν που πρέπει να δοκιμάσεις

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
10 +1 κόκκινα κραγιόν που πρέπει να δοκιμάσεις

Τι πιο θηλυκό και σέξυ από ένα κόκκινο κραγιόν στα χείλη; Κάναμε έρευνα αγοράς και σου προτείνουμε τι να δοκιμάσεις! 

Είναι hot τάση αυτή τη σεζόν και προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε σου εμφάνιση, πρωινή και βραδινή... Αναβαθμίζει όλο σου το στυλ χάρη στην εκκεντρικότητα και το δυναμισμό που προσφέρει και ταιριάζει σε ξανθές, μελαχρινές, καστανές ακόμα και κοκκινομάλλες. Φρόντισε όταν φοράς ένα πορφυρό κραγιόν να διατηρείς το υπόλοιπο μακιγιάζ σε ήπιους τόνους, ή αν το επιλέξεις για τη νυχτερινή σου βόλτα να το συνδυάζεις εναλλακτικά με μία λεπτή, μαύρη γραμμή αιλάινερ στα μάτια και μπόλικη μάσκαρα. Θα λατρέψεις ακόμα περισσότερο τα κόκκινα χείλη σου και θα τα αναδείξεις στο έπακρο, όταν επιλέξεις σκούρα ντένιμ ρούχα, ή ένα total μαύρο outfit. Φυσικά ακόμα και το μανικιούρ μπορεί να είναι σε ασορτί απόχρωση. Το κόκκινο είναι της μόδας και μπορείς να...το βροντοφωνάξεις!

a1ef49be07b50f22d0123ba67ecdc465 copy

Ηοτ info:

Δώσε προσοχή στα εξής σημεία:

1. Το κόκκινο είναι ένα απαιτητικό χρώμα κραγιόν που για να φορεθεί σωστά, πρέπει πρώτα με ένα αντίστοιχο μολύβι να διαμορφώσεις το περίγραμμά τους και στη συνέχεια να γεμίσεις το εσωτερικό τους.

2. 15 με 20 λεπτά πριν εφαρμόσεις το κόκκινο χρώμα στα χείλη σου, κάνε μια απολέπιση με ένα ειδικό scrub . Έτσι, θα απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα, θα είναι πιο απαλά και θα αποφύγεις τα "σπασίματα" στο χρώμα.