Νέα beauty εμμονή: Συνδύασε το πουλόβερ σου με...τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Νέα beauty εμμονή: Συνδύασε το πουλόβερ σου με...τα μαλλιά και το μακιγιάζ σου!

'Ολα τα διάσημα μοντέλα και it girls αυτή τη στιγμή ανεβάζουν selfies φορώντας το αγαπημένο τους πουλόβερ, το οποίο όμως προσέχουν πάντα να έχουν επιλέξει με βάση το χρώμα των μαλλιών, των ματιών και του μακιγιάζ τους...είναι τάση! 

Δοκίμασέ το! Είναι η νέα λατρεία στο εξωτερικό...Πάρε μία γεύση παρακάτω για το τι εννοούμε! Dutzen Kroes,Taylor Hill, Romee Strijd και Carolyn Murphy είναι μόνο μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη, που τρελαίνονται να συνδυάζουν το πουλόβερ που θα φορέσουν, ανάλογα με το στυλ των μαλλιών τους και το μακιγιάζ τους! Πρωτοστατούν στη βιομηχανία της μόδας και της ομορφιάς, έχουν εκατομμύρια followers, είναι εντυπωσιακά πανέμορφες...θέλετε περισσότερους λόγους για να τις αντιγράψουμε;

Η Doutzen Kroes επιλέγει ένα λευκό μάλλινο πουλόβερ, γιατί αναδικνύει μοναδικά τα γκρίζα της μάτια και τα ξανθά μαλλιά της.

IMG 2828 copy

H Taylor Hill τονίζει πολύ καλύτερα τα μαύρα της μαλλιά και το εκτυφλωτικό κόκκινο κραγιόν που φοράει στα χείλη της, χάρη στην μπλε σκούρα ζακέτα της με τις μικρές μαύρες λεπτομέρειες.

IMG 2829

Ένα σκούρο, μολυβί πλεκτό είναι ότι πρέπει για να τονίσει την ξανθιά κόμη της το διάσημο μοντέλο Romee Strijd, τα γαλάζια της μάτια αλλά και για να ταιριάξει τα σκουλαρίκια κρίκους που φοράει.

IMG 2830
IMG 2831