Είσαι κι εσύ βασίλισσα και σου αξίζουν τα καλύτερα! (αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου)

Δέσποινα Καμπούρη
Είσαι κι εσύ βασίλισσα και σου αξίζουν τα καλύτερα! (αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου)

Βλέπεις τις σταρς στα εξώφυλλα περιοδικών και όλες σου οι ανασφάλειες γιγαντώνονται μονομιάς.

Και τότε απογοητεύεσαι που δεν έχεις τον πεταχτό και στητό ποπό της Τζένιφερ Λόπεζ, ή τους τέλειους κοιλιακούς της Κάμερον Ντίαζ. Λες να προσπαθήσεις για 1000η φορά τη δίαιτα που δεν κατάφερες ποτέ να ολοκληρώσεις και να ξεκινήσεις γυμναστήριο, αλλά δεν ψήνεσαι ότι θα γίνεις σαν και αυτές όσο κι αν χτυπηθείς στα trx, όσο μαρούλι κι αν φας. Και τότε νευριάζεις ακόμη περισσότερο, τα βάζεις με όλους, ξεσπάς στον φίλο σου, στον άντρα σου, στη μάνα σου που η φύση δεν ήταν τόσο απλόχερη με σένα όσο με όλες αυτές τις «ψηλομύτες» των περιοδικών.

Ξεκόλλα! Ή πάσχεις από σύνδρομο κατωτερότητας ή είσαι με λάθος άντρα! Ναι, δε λέω! Μπορεί να μην είσαι και η πιο τέλεια γυναίκα που υπάρχει, αλλά είσαι άλλα πράγματα, που ακόμη κι αν εσύ δεν τα βλέπεις λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης, θα ‘πρεπε τουλάχιστον να τα βλέπει ο καλός σου και να σε παινεύει γι’ αυτά! Καλά, δεν είπα να σε κοροϊδεύει στα μούτρα σου! «Πω πω τι θεάρα είσαι ρε αγάπη μου! Μπροστά σου η Μέγκαν Φοξ είναι απλή οδοντόκρεμα!», αλλά να θυμάται πού και πού γιατί σε ερωτεύτηκε και να στο τονίζει, γιατί εσύ και όλες οι υπόλοιπες δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε βασίλισσες. Όχι «βασίλισσες» του κόσμου, των περιοδικών και της γκλαμουριάς, αλλά κυρίως βασίλισσες του εαυτού μας.

Γλυκό μου κορίτσι, δεν είσαι η μόνη που έχεις κυτταρίτιδα, ρυτίδες, πεσμένο στήθος και παραπανίσια κιλά. Κι εγώ έχω όπως οι περισσότερες φυσιολογικές γυναίκες στον πλανήτη που δεν έχουν την πολυτέλεια να ξημεροβραδιάζονται στα γυμναστήρια και στους πλαστικούς. Μη πας στο άλλο άκρο. Δεν είπα να αφεθείς. Είπα να μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου. Μόνο αν σ’ αγαπήσεις θα σε αγαπήσουν και οι άλλοι. Μόνο αν σε σεβαστείς θα σε σεβαστούν και οι άλλοι. Και τέλος πάντων μάθε, πως ένα ισχυρό αφροδισιακό για τους άντρες, είναι η γυναίκα που έχει αυτοπεποίθηση. Η γυναίκα που σε βάθος χρόνου θα γίνει το αντικείμενο πόθου όχι μόνο για την όμορφη σιλουέτα της, αλλά κυρίως την εσωτερική της ομορφιά που πίστεψέ με, δεν τη συναντάς εύκολα.

Μπορείς κι εσύ να γίνεις βασίλισσα, αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου!

Περιμένω τα μηνύματά σας εδώ!

Μπορείτε να με βρείτε και στο φυσικό μου περιβάλλον!