Θες το καλύτερο σεξ της ζωής σου; 9 πράγματα που πρέπει να (σου) κάνει ο παρτενέρ σου!

Θες το καλύτερο σεξ της ζωής σου; 9 πράγματα που πρέπει να (σου) κάνει ο παρτενέρ σου!

Ο οδηγός του τέλειου εραστή είναι εδώ

Ο καλός εραστής είναι μια υποκειμενική έννοια. Ο καταπληκτικός εραστής, όμως, είναι ένας άντρας του οποίου οι επιδόσεις δεν αμφισβητούνται από καμία καθώς κάθε του κίνηση έχει στόχο την ικανοποίηση της παρτενέρ του.

Ο καταπληκτικός εραστής, αυτός δηλαδή που θα σου χαρίσει απλόχερα τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου, δεν διακατέχεται από εγωιστικές τάσεις, από κόμπλεξ για το σώμα του, έχει φαντασία, μπόλικη εμπειρία και δεν φεύγει από το κρεβάτι αν δεν σε δει να φτάνεις στην κορύφωση. Θα έχεις καταλάβει πως τέτοιου είδους άντρες δεν κυκλοφορούν κατά χιλιάδες ανάμεσά μας.

Οι άντρες ξεχνούν πως ο έρωτας είναι τέχνη και εμείς είμαστε εδώ για να τους υπενθυμίσουμε τα ναι και τα όχι της ερωτικής τους συμπεριφοράς... Δείξε στον ερωτικό σου παρτενέρ την παρακάτω λίστα για να κοπιάρει σε όσα υστερεί!


1. Ας ξεχάσει για λίγο το κυρίως πιάτο. Υπάρχουν και άλλες ερωτογενείς περιοχές από την προφανή. Το 70% των γυναικών δεν ολοκληρώνει με τη διείσδυση. Άρα το κυρίως πιάτο είναι τα προκαταρκτικά. Ευχαριστούμε!

2. Ας μην υποτιμάνε τα φιλιά. Δεν είπαμε να μας ξεκολλήσουν το αυτί, αλλά ένα παθιασμένο φιλί μας βάζει στο κλίμα. Αργό, υγρό, με ανοιχτά τα μάτια και εκεί που δεν το περιμένουμε. Το φιλί είναι πρωταρχικό συστατικό μιας αξέχαστης συνεύρεσης.

3. Να αγγίζει το στήθος. Χάδια, αγγίγματα, φιλιά. Ερωτογενής ζώνη που οι γυναίκες λατρεύουν να ασχολούνται μαζί της. Ένα κομπλιμέντο για το μέγεθος, σχήμα δεν είναι ποτέ λάθος.

4. Νας μας βγάζει τα ρούχα
Με την ταχύτητα που κινείται η ζωή μας σήμερα δεν έχουμε χρόνο ούτε για τα βασικά. Τα καταπληκτικό σεξ, όμως, θέλει το χρόνο του. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία πρέπει να γίνεται σωστά. Πες του να σε γδύσει εκείνος. Να σου βγάλει τη φούστα, να σου ξεκουμπώσει το σουτιέν, να ανοίξει τα κουμπιά από το πουκάμισό σου, να βγάλει το καλσόν σου. Είναι τόσο σέξι όσο ακούγεται. Ας μην το ξεχνάει.

5. Να ποντάρει στο αυθόρμητο σεξ
Εσύ μαγειρεύεις το βραδινό σας γεύμα. Εκείνος σβήνει τα μάτια της κουζίνας (μην καείτε κιόλας) σε κολλάει στον τοίχο, σε φιλάει στο λαιμό την ώρα που περνάει τα δάχτυλα στα μαλλιά σου και σε πάει στο υπνοδωμάτιο. Το στοιχείο της έκπληξης είναι διεγερτικό και η σκέψη του "σε θέλω εδώ και τώρα" είναι τέλειο προκαταρκτικό. Ο άντρας πρέπει να μας εκπλήσσει, να μην περιμένει από τη γυναίκα να κάνει το πρώτο βήμα και να μην το προγραμματίζει. Τελεία.

6. Να είναι καθαρός. Η όσφρηση είναι η αίσθηση που μας ξυπνάει πολλά συναισθήματα. Το να μυρίζει όμορφα και να προσέχει την υγιεινή του είναι ένας από τους λόγους που μπορεί να θυμάσαι το σεξ μαζί του για πολύ καιρό.

7. Τη στιγμή που είναι μέσα σου να γίνεται ομιλητικός. Καμία γυναίκα δεν παραπονέθηκε πως ο καλός της μιλάει πολύ στο κρεβάτι. Οι γυναίκες λατρεύουν την επιβεβαίωση κατά τη διάρκεια του σεξ και τους ψιθύρους στο αυτί. Ειδικά τη στιγμή της διείσδυσης.

8. Να κατεβαίνει χαμηλά και αφού σε τυραννήσει. Σημαντικό κόλπο που λίγοι το κάνουν πράξη. Πριν φτάσει στην επίμαχη περιοχή ας σου δώσει φιλιά στην κοιλιά, στο εσωτερικό των μηρών, πάνω από το εσώρουχο. Η αναμονή δίνει αξία!

9. Να μην έχει στόχο να ολοκληρώσει αμέσως μετά τη διείσδυση. Το ότι φτάσατε στο σημαντικό σημείο της επαφής σας δεν σημαίνει πως από εκεί και μετά τελείωσαν τα παιχνίδια. Ας αλλάξετε στάσεις, ας συνεχίσει τα αγγίγματα, τα χάδια, ας κατέβει χαμηλά ξανά.

Διαβάστε ακόμη:

7 sex tips που θα απογειώσουν τα βράδια με το ερωτικό σου ταίρι

Πέντε στάσεις για πολλαπλούς οργασμούς: Θα πεις όχι;