4 τρόποι για να τον κάνεις να «κρατήσει» περισσότερο στο σεξ

4 τρόποι για να τον κάνεις να «κρατήσει» περισσότερο στο σεξ

Kάνε έναν κόπο! Εγγυημένα δουλεύουν

Το σεξ φίλη μου, μπορεί να φαίνεται απλό αλλά όπως έχει δείξει η ιστορία, μάλλον δεν είναι. Και μπορεί παλαιότερα, τα ζευγάρια να μην έδιναν και πολλή σημασία στις λεπτομέρειες, μιας και τα ενδιέφερε περισσότερο ο προορισμός και λιγότερο το ταξίδι, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο σύγχρονος εραστής εκεί έξω, έχει σίγουρα μεγαλύτερη γκάμα, και δυστυχώς μεγαλύτερα προβλήματα. Ένα από τα βασικά... σημεία των καιρών, είναι όταν εκείνος-θα το πούμε κομψά-τελειώνει μέσα σε χρόνο dt με αποτέλεσμα εσύ να μένεις σαν μαραμένο ανικανοποίητο λουλουδάκι. Ένα πράγμα θα σου πούμε και βάλτο καλά στο μυαλό σου: Μπορείς να κάνεις κάτι γι' αυτό και ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση. Διότι καλή μου, το κακό σεξ είναι πολύ χειρότερο από το καθόλου.

1. Το pregame είναι σημαντικό: Πριν βρεθείτε και πολύ πριν τα δυο σας γυμνά κορμιά-έντονη ποιητική διάθεση σήμερα-γίνουν ένα, ξεκίνα ένα ωραίο... ζέσταμα για να τον βάλεις σε κατάλληλο mood. Στείλε μία φωτογραφία σου ή κάτι που ξέρεις ότι θα του αρέσει τελοσπάντων, και άσε τα υπόλοιπα να τα κάνει η φύση και δη η αντρική. Με τον τρόπο αυτό και πιο έτοιμος για μάχη θα έρθει και σίγουρα πιο... ανάλαφρος! Μόλις κατάφερες-τουλάχιστον-να πας στην παράταση.

2. Μην πέσεις με τα μούτρα: Η αναμονή δε σκότωσε ποτέ κανένα εκτός αν περιμένεις στον οδοντίατρο για εξαγωγή φρονιμίτη (άουτς). Κάντον λοιπόν να περιμένει λίγο και μείνε όσο το δυνατόν πιο μακριά του. Προφανώς δε θα κοιτάζεστε απλά, η οπτική επαφή κρίνεται κάτι παραπάνω από απαραίτητη, αλλά ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και μόνο, με απώτερο φυσικά σκοπό τη διέγερσή του. Αν δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις-καλά δεν μας διαβάζεις;-δες κανά video από τα χιλιάδες επιμορφωτικά που υπάρχουν στον κυβερνοχώρο. Στην εποχή της πληροφορίας και του ίντερνετ η ημιμάθεια είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτη. Ο αυτοσχεδιασμός είναι πάντα καλοδεχούμενος μη σου πούμε ότι προτιμάται κιόλας.

3. Πάρε πρωτοβουλία: Και πες ότι όντως υπάρχει πρόβλημα. Και πες ότι είναι αγύριστο κεφάλι και δε συμβουλεύεται ειδικό. Εσύ τι θα κάνεις; Προφανώς και θα αλλάξεις γραμμή πλεύσης. Ευτυχώς υπάρχουν αμέτρητες στάσεις, έτοιμες να σου χαρίσουν απόλαυση και ηδονή. Πήγαινε από πάνω ώστε να έχεις εσύ τον έλεγχο και να ορίζεις τον ρυθμό ή χρησιμοποίησε ειδικά προφυλακτικά. Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται.

4. Χαλάρωσε τους ρυθμούς: Κι εκεί που τον βλέπεις να παίρνει τη γνωστή έκφραση της... ολοκλήρωσης, τη στιγμή αυτή λοιπόν, εσύ... ξενέρωσέ τον! Καλά δεν εννοούμε να βάλεις τα ρούχα σου σε αλλόφρονη κατάσταση και να σηκωθείς να φύγεις, αλλά μπορείς ωραιότατα να χαμηλώσεις την ταχύτητα ή να κάνεις κάτι διαφορετικό. Δοκίμασε την εναλλαγή στοματικού με κυρίως πιάτο. Πιάνει!