Η -σχεδόν- γυμνή φωτογραφία της Kourtney Kardashian στο Instagram θα σε βγάλει εκτός εαυτού

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η -σχεδόν- γυμνή φωτογραφία της Kourtney Kardashian στο Instagram θα σε βγάλει εκτός εαυτού

Και το Instagram φυσικά παραληρεί

Οι αδερφές Kardashian φημίζονται για ένα και μόνο πράγμα και αυτό δεν είναι άλλο από τις πλούσιες καμπύλες τους, τις οποίες με τόσο κόπο -και χρήμα- έχουν φτιάξει. Η Kim μόλις εχθές έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά την γέννηση της κόρης της και η αλήθεια είναι πως δεν μας εξέπληξε και πολύ. Αν μη τι άλλο περιμέναμε πως θα κάνει πάταγο και αυτό ακριβώς συνέβη μόλις βγήκε έξω με see-through φόρεμα.

Ας επανέλθουμε όμως στο θέμα μας και ας εστιάσουμε στην Kourtney και στην bottom-selfie που ανέβασε πριν από λίγες ώρες στο προσωπικό της account στο Instagram. Πριν από 15 ώρες συγκεκριμένα η 38χρονη κοινοποίησε μία φωτογραφία, στην οποία βρίσκεται ξαπλωμένη σε ένα λευκό κρεβάτι στο θέρετρο Punta De Mita, Nayarit στο Mexico, όπου και κάνει διακοπές με τον σύντροφο της Younes Bendjima, δείχνοντας μας εκτός από την θέα και τα υπέροχα γυμνασμένα οπίσθια της.

Και έρχεσαι εσύ και μας ρωτάς γιατί αυτή η φωτογραφία να σε βγάζει εκτός εαυτού; Μα γιατί εκεί που εσύ προσπαθείς με νύχια και με δόντια να χάσεις τα 2-3 κιλά που πήρες τα Χριστούγεννα, έρχεται η Kourtney, η οποία έχει κάνει και τρία παιδιά και σου δείχνει αυτό το κορμί. Ε, δεν γίνεται! Όπως δεν γίνονται και τα σχεδόν δύο εκατομμύρια likes που έχει πάρει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

Σε άλλα νέα η reality star βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και αυτό φυσικά είναι κάτι που πρέπει να το μάθουμε όλοι μας και ιδιαίτερα ο Scott με την φίλη του Sophia, με τον οποίο βρίσκονται και σε μία κόντρα το τελευταίο διάστημα.

Διάβασε ακόμη:

Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την ολόγυμνη selfie της Kourtney Kardashian στο Instagram

Η Kim Kardashian με see-through φόρεμα στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη γέννηση της Chicago