Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την ολόγυμνη selfie της Kourtney Kardashian στο Instagram

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες την ολόγυμνη selfie της Kourtney Kardashian στο Instagram

Έχει όμως άψογο κορμί

Μπορεί τα πρωτεία στις γυμνές selfies να τα έχει η Kim Kardashian, όμως και τα υπόλοιπα κορίτσια της οικογένειας δεν πάνε πίσω. Πάρε για παράδειγμα την Kourtney, αν και μαμά τριών παιδιών έχει ένα άψογο σώμα -ξέρεις τώρα με τις γνωστές αναλογίες των Kardashian- και δεν ντράπηκε καθόλου όχι μόνο να ποζάρει γυμνή, αλλά να την ανεβάσει και στα social media της ως throwback λήψη.

Και κάπου εδώ ερχόμαστε στον πραγματικό λόγο που η reality star ανέβασε την εν λόγω φωτογραφία. Φαίνεται λοιπόν, πως η Kourtney κοινοποίησε αυτήν την τόσο sexy φωτογραφία της προκειμένου να κεντρίσει και πάλι προς το μέρος τα φώτα της δημοσιότητας, μιας και ο πρώην της Scott Disick έχει βγει και πάλι στην επιφάνεια με τα καμώματα του.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, πως δεν χωρούν και οι δύο στον κόσμο της showbiz, οπότε πρέπει κάποιος από τους δύο να είναι λίγο πιο ψηλά. Στην προκειμένη φάση, τον γύρο αυτό κέρδισε η Kourtney, η οποία με την ολόγυμνη φωτογραφία της έκανε για μία ακόμη φορά τον κόσμο του Instagram να παραμιλά. Εντάξει, καταλαβαίνεις πως θα είναι περιττό να ασχοληθούμε και να σου σχολιάσουμε το κορμί της, γιατί πραγματικά δεν είδαμε -μάλλον δεν υπάρχει- ούτε μία ατέλεια.

4812331400000578 5263855 image a 64 1515780633258

Kourtney Kardashian, twelve points!

Διάβασε ακόμη: Μα τι της συμβαίνει; Η αλλόκοτη εμφάνιση της star που μας προβλημάτισε αρκετά