Ξύπνα φίλη μου: 10 σημάδια ότι σε χωρίζει κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα

Γωγώ Φούντα
Ξύπνα φίλη μου: 10 σημάδια ότι σε χωρίζει κι εσύ δεν έχεις καταλάβει τίποτα

Μήπως ήρθε η ώρα να αντικρίσεις την αλήθεια; 

Οι άντρες έχουν μία πολύ κακή συνήθεια: Όταν θέλουν κάτι δεν το ζητάνε. Σε αντίθεση φυσικά με εμάς, που από τη στιγμή που γεννιόμαστε το μόνο που κάνουμε είναι ακριβώς αυτό. Και μπράβο μας! Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, προκειμένου να καταλάβεις τι θέλει ένας άντρας, θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ. Και άντε και στα απλά πράγματα, δε σε νοιάζει και πολύ. Τι γίνεται όμως όταν θέλει να χωρίσετε αλλά εκείνος δε σε βοηθάει να το καταλάβεις; Παρακάτω σου έχω τα 10 βασικά σημάδια, για να ξέρεις και τι σου γίνεται.

Προσπαθείς συνέχεια να του τραβήξεις την προσοχή

Ναι προφανώς και παλαιότερα δε χρειαζόταν γιατί το μόνο που έκανε είναι να ασχολείται μαζί σου, οπότε τώρα τα πράγματα είναι κάπως πιο… περίπλοκα. Μα δεν είναι τραγικό να προσπαθείς να κάνεις τον καλό σου να σε προσέξει; Ναι είναι. Από τη στιγμή λοιπόν που θα ξεκινήσει όλο αυτό, να ξέρεις ότι σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.



Τον ενοχλούν τα πάντα

Θυμάσαι που κάποτε ήσασταν ερωτευμένοι και όλα εκείνα τα… ελαττωματάκια σου καθόλου δεν τον ενοχλούσαν; Κι όμως, τώρα είναι ακριβώς η περίοδος αυτή που τον ενοχλούν τα πάντα! Ναι, ό, τι κι αν κάνεις δεν είναι αρκετό. Επίσης ό, τι κι αν κάνεις είναι λάθος.

Ή… δεν τον ενοχλεί τίποτα

Μία απάθεια διακρίνεις τον τελευταίο καιρό και δεν μπορείς να καταλάβεις το λόγο. Οτιδήποτε κι αν κάνεις, από το καλύτερο μέχρι το χειρότερο, τον αφήνει παγερά αδιάφορο. Σε σημείο να μην αντιλαμβάνεται αν είσαι σπίτι ή όχι. Τραγικό.

Δεν κάνετε σεξ

Φίλη μου, ή έχεις καταφέρει να τον κάνεις να σιχαθεί το σεξ (κοινώς να απέχει) ή το έχει βρει αλλού. Σε κάθε περίπτωση αυτό για σένα καλό δεν το λες!

Δεν έχει λεφτά

Ααααα πολύ βασική παγίδα. Συνεχίζει να κάνει την ίδια δουλειά, δουλεύει και παραπάνω, αλλά για κάποιο λόγο είναι μονίμως άφραγκος. Ειδικά όταν του προτείνεις να πάτε σινεμά, για φαγητό ή κάποια εκδρομή. Για να παραγγέλνει κάθε μέρα σουβλάκια στο γραφείο όμως έχει λεφτάκια ε; Μην το ανεχτείς άλλο φίλη μου. Και άφραγκος και χοντρός και αδιάφορος απέναντί σου; Πάει πολύ!

Τσεκάρει συνέχεια το κινητό του

Λες και είναι ο Πρωθυπουργός ένα πράγμα. Μα τόσο πολυάσχολος πια; Μάλλον όχι! Απλά σε βαριέται αφόρητα και χαζεύει. Αυτά!

Δε σε καλεί πουθενά

Πώς να στο πω με απλά λόγια; Προτιμούσε να πάρει μαζί του την ενοχλητική θεία του παρά εσένα. Δε σε θέλει μέσα στα πόδια του βρε παιδί μου. Απλά τα πράγματα.



Οι φίλοι του είναι απόμακροι

Τους έχει ήδη πει ότι θέλει να σε χωρίσει. Τι να κάνουν κι αυτοί; Επηρεάζονται! Άνθρωποι είναι.

Νιώθεις όλο και πιο συχνά μόνη

Ακόμα και όταν είστε μαζί φυσικά. Είναι σαν ένα τείχος να έχει υψωθεί ανάμεσά σας και να μην μπορείς με κανένα τρόπο να το ρίξεις. Λυπάμαι.

Και τελικά…

Αν δεν έκανες εσύ προσπάθεια, μάλλον αυτή η σχέση δε θα υπήρχε. Μήπως να σταματούσες λοιπόν να προσπαθείς;

Διαβάστε ακόμη:

Valentine' s Day: 3 κινήσεις που πρέπει να αποφύγεις για να μη δείξεις απελπισμένη

Αρνείται να σου κάνει στοματικό; 7 τρόποι για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση