Αρνείται να σου κάνει στοματικό; 7 τρόποι για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση

Αρνείται να σου κάνει στοματικό; 7 τρόποι για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση

Τα πράγματα είναι σοβαρά

Τα έχουμε πει πολλές φορές: Το σεξ είναι απόλαυση και ευχαρίστηση. Δυστυχώς για κάποιους είναι δούναι και λαβείν, ή αν προτιμάς giving and receiving. Και ίσως κάποιες φορές, αυτό θα πρέπει και να τηρείται. Όπως για παράδειγμα στο στοματικό σεξ, το οποίο όσο να πεις είναι αναπόσπαστο κομμάτι των προκαταρκτικών-μη σου πω και του κυρίως πιάτου-. Υπάρχει όμως ένα θέμα, το οποίο προκαλεί προβληματισμό, και το οποίο όλο και περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουν. Γιατί ενώ εσύ του κάνεις στοματικό, με κέφι, αυταπάρνηση και μπρίο, εκείνος επιμένει να μην ανταποδίδει; Και τελοσπάντων, τι μπορείς να κάνεις για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση;

Αρχικά… ρωτάς

Για να μάθεις φίλη μου. Θέλεις να ζεις μέσα στο σκοτάδι; Όχι. Γιατί αγάπη δεν μου κάνεις στοματικό; Να μία απλή και γλυκιά ερώτηση. Αναλόγως την απάντηση θα πράξεις. Το σιχαίνομαι δεν πρέπει να το δεχτείς. Τραγικό και ανώριμο. Πόσο μάλλον όταν εσύ μπανιαρίζεσαι 3 φορές την μέρα. Ε όχι.

Ξεκίνα τις περικοπές

Δε σου κάνει αυτός μία; Δε θα του κάνεις εσύ δέκα. Λυπάμαι δεν ήθελα να γίνω σκληρή, αλλά φίλη μου ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση. Όχι δεν είσαι κορόιδο και ναι θα πρέπει κι αυτός να σου ανταποδώσει τα ίσα.

Κάνε ακόμα μία ερώτηση

Στην οποία μπορεί να μη λάβεις ειλικρίνεια αλλά δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Το έχεις συνήθειο ή μόνο εγώ είμαι η άτυχη της υπόθεσης; Σε περίπτωση που σου πει ότι το έχει κάνει στο παρελθόν, η μπάλα σίγουρα δεν είναι στο γήπεδό σου. Κρίμα.

Δέξου το

Αν κάνετε φοβερό σεξ, σου φέρεται τέλεια και περνάς… ζάχαρη, μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να ενδιαφέρεσαι τόσο για το συγκεκριμένο, να το δεχτείς και απλά να προχωρήσετε τη ζωή σας; Τι λες;Πρότεινε την 69

Για τον… μονοφαγά φίλο σου μάλλον είναι ιδανική. Και θα κάνει, και θα του κάνουν. Ξέρω ότι δεν είναι και το καλύτερο για σένα, αλλά παραμένει πάντα μία λύση.

Δοκίμασε άλλα προκαταρκτικά

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλές εναλλακτικές που μπορείς να δοκιμάσεις-ναι ξέρω δεν είσαι σαν αυτό που συζητάμε-μπορείς όμως πάντα να βρεις τη χαρά και την ευχαρίστηση και σε άλλες τεχνικές. Κάνε μία προσπάθεια.Βρες άλλον

Αν θεωρείς το στοματικό απαραίτητο, και εκείνος επιμένει να μην το κάνει, τότε ήρθε η ώρα να τον χωρίσεις. Συγνώμη, αλλά υπάρχουν πολλοί άντρες εκεί έξω που θα στο κάνουν, και με μεγάλη μάλιστα ευχαρίστηση.

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως να το άφηνες; 4 στάσεις που μάλλον θα σε στείλουν στο νοσοκομείο

4 tips για τους καλύτερους οργασμούς ever