Ξεκόλλα επιτέλους: 5 πράγματα που εσύ θεωρείς ναζιάρικα αλλά εκείνος σιχαίνεται

Γωγώ Φούντα
Ξεκόλλα επιτέλους: 5 πράγματα που εσύ θεωρείς ναζιάρικα αλλά εκείνος σιχαίνεται

Όχι δε γίνεσαι σέξι. Μόνο εκνευριστική

Οι άντρες δεν είναι τόσο απλοί όσο νομίζεις. Έχουν γούστα, προτιμήσεις και δε συμβιβάζονται με ό, τι κι αν τους σερβίρεις. Με λίγα λόγια, αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα, που όσο κι αν δεν πιστεύεις, σιχαίνονται. Και δεν εννοώ τη γκρίνια ή την ακινησία στο σεξ, αλλά λεπτομέρειες ικανές να τους βγάλουν εκτός εαυτού. Το χειρότερο είναι ότι εσύ όλα αυτά τα στηρίζεις και τα θεωρείς σέξι και ναζιάρικα. Ήρθε η ώρα να σου αλλάξω άποψη.

Αυτό το γρέζι το και καλά σέξι

Ξέρεις τώρα μωρέ. Φέρε λίγο στο μυαλό σου την Miley Cyrus ή τη Scarlett Johansson. Κορίτσια που από τη φύση τους δεν έχουν και την πιο γλυκιά φωνούλα. Προφανώς και η βραχνή βαθιά φωνή είναι σέξι, αλλά και προφανώς αυτό ισχύει μόνο αν έτσι είναι η χροιά σου. Διαφορετικά, απλά ακούγεσαι κωμική.

Σταμάτα να το παίζεις χαζή

Εκτός πια κι αν είσαι. Σε περίπτωση όμως που σου «κόβει», καλό θα ήταν να μην προσποιείσαι την αγαθιάρα bimbo μόνο και μόνο για να το παίξεις γλυκούλα και ανίδεη. Θα πετύχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Και εντάξει, μεταξύ μας τώρα: Ποιος θέλει μια χαζή γυναίκα; Εκτός φυσικά από τους τρομερά ανασφαλείς άντρες.



Μη φέρεσαι σαν κακομαθημένο νήπιο

Αν κάτι είναι πιο εκνευριστικό από τη γυναίκα που κάνει τη χαζή, είναι αυτή που είναι ανώριμη και κακομαθημένη. Όχι δε θα πάτε εκεί που θέλεις για φαγητό (πάλι), όχι δε θα σου πάρει το δώρο που θέλεις και κοστίζει όσο ένα μηνιάτικο και όχι δε θα σου κάνει μασάζ εφόσον δούλευε όλη μέρα. Σταμάτα να κάνεις σαν 5χρονο που του πήραν το παγωτό, γιατί σύντομα όχι μόνο άντρα δε θα βρίσκεις, αλλά ούτε φίλους.



Αν δεν είσαι… weird σταμάτα να το παίζεις weird

Και εξηγώ τι εννοώ. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι όντως είναι κάπως πιο εκκεντρικοί και ιδιόρρυθμοι από τα συνηθισμένα (ό, τι κι αν θεωρείς συνηθισμένο). Έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής και ίσως ιδιαίτερο τρόπο διασκέδασης και γενικότερα αντιμετώπισης της καθημερινότητας. Αν λοιπόν είσαι ένα συνηθισμένο κορίτσι, που προσπαθεί να το παίξει ιδιαίτερο, μόνο και μόνο για να κινήσει το ενδιαφέρον, καλό θα ήταν να μην το κάνεις. Σύντομα θα καταντήσεις εκνευριστική και σίγουρα όχι ενδιαφέρουσα.



Και σε παρακαλώ…

Ας γίνει κάτι με τη γλυκιά φωνούλα την μωρουδίστικη. Πραγματικά, θέλεις να μη σου μιλάει κανένας στο τέλος; Αν υπάρχει κάτι χειρότερο από το παραπάνω, είναι αυτό! Σταμάτα να κάνεις σαν υπερτροφική μπέμπα και φέρσου σαν ενήλικη. Έλεος.

Διαβάστε ακόμη:

Προκαταρκτικά: 5 κινήσεις που θα βάλουν «φωτιά» στο κρεβάτι σου

Η βασική αιτία που καταστρέφει μία σχέση και... σίγουρα δε θα σου αρέσει