6+1 τρόποι για να τον κάνετε να βρει το... σημείο G σας!

6+1 τρόποι για να τον κάνετε να βρει το... σημείο G σας!

Γιατί χωρίς καθοδήγηση, δουλίτσα δε γίνεται!

Mπορεί για εμάς τις γυναίκες η κλειτορίδα μας να είναι τόσο σημαντική όσο για τους άντρες το πέος τους, αλλά η μοναδική διαφορά είναι ότι ενώ εμείς το γνωρίζουμε αυτό, σχεδόν από τα γεννοφάσκια μας, οι περισσότεροι άντρες κυριολεκτικά δεν έχουν ιδέα! Οι λέξεις κλειτοριδική και κολπική σε κάποιους μπορεί να είναι απλά αδιάφορες και σε κάποιους άλλους παντελώς άγνωστες. Αν λοιπόν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία και προκειμένου να... δείτε αστεράκια θα πρέπει ο παρτενέρ σας να ασχοληθεί πιο εντατικά με εκείνο το σημείο, δεν έχετε παρά να το κάνετε σαφές ότι δεν θέλετε μόνο το κυρίως πιάτο, αλλά συνήθως προτιμάτε τα... ορεκτικά!

1. Οι άντρες συνήθως δεν αναλύουν καταστάσεις, συμπεριφορές ή βλέμματα όπως εμείς. Γι' αυτό λοιπόν ο καλύτερος τρόπος για να του δείξετε ότι θέλετε να ασχοληθεί πιο εντατικά με την κλειτορίδα σας, είναι να του το πείτε! «Λατρεύω να με χαιδεύεις με τα δάχτυλά σου εκεί κάτω. Με ερεθίζει πολύ». Απλό, κατανοητό και με έξτρα οδηγίες προκειμένου να το κάνει σωστά!

2. Δώστε... χειρωνακτικές οδηγίες! Κακά τα ψέματα, ο άντρας δε γεννιέται με αυτή την ικανότητα αλλά την μαθαίνει εμπειρικά. Εξάλλου γυναίκα με γυναίκα διαφέρει. Αν λοιπόν, την ώρα που ο παρτενέρ σας βρίσκεται εκεί χαμηλά και κάνει τη δουλειά του, κάτι δεν σας αρέσει μπορείτε απλά, ευγενικά και ναζιάρικα να τον σπώξετε και με τα δάχτυλά σας να του δείξετε ακριβώς που θέλετε να σας γλείψει. Αφενός θα τον ερεθίσετε όσο δεν πάει και αφετέρου θα το ευχαριστηθείτε κι εσείς!

3. Ώρα για... λίπανση! Βάλτε λιπαντικό στα δάχτυλά του και με το χέρι σας δείξτε του ακριβώς που θέλετε να σας αγγίξει. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να του καταστήσετε σαφές το τι θέλετε να σας κάνει και επιπλέον η συγκεκριμένη κίνηση είναι ικανή για να του βάλει... φωτιά!

4. Ζητήστε το ξεκάθαρα! Πάρτε το πιο ναζιάρικο και παθιασμένο ύφος σας, κάντε μία πρόβα στον καθρέφτη πρώτα για να μη φανείτε γελοία, και πείτε του «Είμαι πολύ ευαίσθητη εκεί κάτω και θα ήθελα να με αγγίξεις πολύ ευγενικά...» Αν έχει έστω και λίγο μυαλό το έλαβε το μήνυμα. Αν πάλι όχι, περαστικά σας...

5. Η ειλικρίνεια είναι προσόν γι' αυτό μη διστάσετε να του πείτε τα πράγματα ως έχουν. «Ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να έρθω σε οργασμό είναι να ασχοληθείς με την κλειτορίδα μου». Σαφέστατο χωρίς καμία πιθανότητα παρανόησης. Του θέτετε ως δεδομένο ότι αν δεν το κάνει, βογγητά και όλα τα συναφή δεν πρόκειται να υπάρξουν. Οπότε ας κάνει τις επιλογές του...

6. Πείτε «Όλη μέρα δεν μπορούσα να σταματήσω να σε σκέφτομαι να με αγγίζεις»! Να είστε σίγουρες ότι έχετε κάνει την μισή δουλειά, ίσως και παραπάνω! Και μόνο στο άκουσμα ότι τον φαντασίωνεστε, του δίνετε το κίνητρο να θέλει να σας ευχαριστήσει ξανά!

7. Και για το τέλος, κρατήσαμε το πιο απλό και δοκιμασμένο. «Αν με γλείψεις εκεί κάτω και τελειώσω, μετά θα σου κάνω το καλύτερο στοματικό που σου έχουν κάνει ποτέ»! Πιστεύετε ότι θα χρειαστεί κάτι παραπάνω;

Διαβάστε επίσης:

6 καυτά sex tips που (σχεδόν) σίγουρα δεν γνωρίζατε

Είμαι 26 ετών, άνεργη και δεν έχω κάνει ποτέ ουσιαστική σχέση!

Oι top στάσεις που θα τρελάνουν τον παρτενέρ σας