Το κορμί του καλοκαιριού: Τips για να φορέσετε το μαγιό σας με αυτοπεποίθηση!

Το κορμί του καλοκαιριού: Τips για να φορέσετε το μαγιό σας με αυτοπεποίθηση!

Και φυσικά να πείτε αντίο στα κιλά που... επιμένουν

Το καλοκαιράκι είναι εδώ (ναι, πιστέψτε το! Μετά τη βροχή θα έρθει και πάλι ο ήλιος). Η άδειά σας πλησιάζει και ήδη πετάτε στα ουράνια, καθώς σύντομα θα απολαύσετε τη θάλασσα και τις λιχουδιές κάποιου λατρεμένου ελληνικού νησιού. Τις ημέρες όμως που σας απομένουν μέχρι να φύγετε, θέλετε να βάλετε τα δυνατά σας και να χάσετε τα δύο-τρία κιλά που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα.

Εμείς είμαστε εδώ για εσάς! Ακολουθήστε τα παρακάτω tips και χάστε έξυπνα βάρος:


- Aκολουθήστε τον κανόνα των 5 γευμάτων! Πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό και δύο υγιεινά σνακ. Μην αφήνετε το στομάχι σας άδειο για πολλές ώρες.
- Το κόλπο με τη σαλάτα θα σας βοηθήσει να χάσετε τα περιττά κιλά. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να γεμίζετε κάθε φορά το μισό πιάτο σας με σαλάτα και το υπόλοιπο μισό με φαγητό. Με αυτόν τον τρόπο θα γλιτώσετε θερμίδες και θα φουσκώσετε πιο γρήγορα.
- Δίνετε πάντα προσοχή στις ποσότητες. Η παλάμη σας θα πρέπει να είναι ο οδηγός σας. Θα πρέπει πάντα να καταναλώνετε μετρημένες μερίδες και να έχετε κατά νου το σοφό ρητό: Παν μέτρον άριστον!
- Πείτε ναι στα smoothies. Θα σας φουσκώσουν στη στιγμή και φυσικά θα σας χαρίσουν πολύτιμες για τον οργανισμό σας βιταμίνες.
- Αντικαταστήστε ένα κυρίως γεύμα με σούπες. Μπορεί να σας φαίνεται δύσκολο μέσα στο καλοκαίρι, αλλά πιστέψτε μας αξίζει. Όταν εννοούμε σούπες εννοούμε με λαχανικά, όσπρια, κοτόπουλο ή ψάρι.
- Περιορίστε την κατανάλωση αναψυκτικών και φυσικά μην ξεχνάτε να πίνετε άφθονη ποσότητα νερού και πράσινου τσαγιού.

beach-bikini-black-and-white-body-Favim.com-974150 65c79


- Βάλτε στη διατροφή σας τροφές πλούσιες σε μαγνήσιο και βιταμίνη D. Πράσινα φυλλώδη λαχανικά, ανάλατοι ξηροί καρποί, φασόλια, ψάρια και αυγά θα σας βοηθήσουν να χάσετε τα περιττά κιλά και να βελτιώσετε τη διάθεσή σας.
- Κάθε σας γεύμα θα πρέπει να αποτελείται από άπαχη πρωτείνη. Βασική αρχή για να μπείτε ξανά στο παλιό στενό σας τζιν; Μα φυσικά να ξεκινάτε το γεύμα σας με ένα υψηλό σε πρωτεΐνη γεύμα που θα σας βοηθήσει να νικήσετε τις μετέπειτα λιγούρες.
- Βάλτε τα φρούτα στη ζωή σας. Πλούσια σε φυτικές ίνες, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, αποτελούν ιδανική λύση για τα ενδιάμεσα σνακ.
- Αντικαταστήστε τη λευκή ζάχαρη με μαύρη ή καφέ, το λευκό αλεύρι με άλευρα ολικής άλεσης και το λευκό ρύζι με καστανό ή άγριο.
- Μειώστε την ποσότητα αλατιού που χρησιμοποιείτε στα φαγητά σας ξεγελώντας τη γεύση σας με μπαχαρικά.
- Επιτρέψτε στον εαυτό σας να... «κλέψει» μόνο μία φορά την εβδομάδα. Απολαύστε το αγαπημένο σας γλυκό και την επόμενη ημέρα μπείτε ξανά σε πρόγραμμα.
- Τέλος, βάλτε την άσκηση στη ζωή σας. 4-5 φορές την εβδομάδα είναι αρκετές για να δείτε σύντομα την αλλαγή πάνω σας.

Διαβάστε ακόμα

Το κόλπο της Sofia Vergara για να μην παχαίνει!

Το σημαντικότερο λάθος που κάνουμε όλες και δε μας αφήνει να αδυνατίσουμε!

Σπόροι chia: Κάνουν θαύματα στην υγεία και το σώμα σας!