Ιδού πώς θα καταφέρεις να πίνεις περισσότερο νερό μέσα στη μέρα!

Ιδού πώς θα καταφέρεις να πίνεις περισσότερο νερό μέσα στη μέρα!

Και φυσικά να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να αποτοξινωθεί

Κάθε άρθρο που μιλά για διατροφή και δίαιτες έχει έναν κοινό παρονομαστή. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά το νερό. Αν θέλετε να αδυνατίσετε και να καταφέρετε να μπείτε ξανά στο παλιό-στενό σας τζιν θα πρέπει να προσέχετε τι τρώτε, να γυμνάζεστε εντατικά και φυσικά να καταναλώνετε άφθονες ποσότητες νερού.


Αν σας φαντάζει Γολγοθάς να πίνετε σε καθημερινή βάση πάνω από δύο λίτρα νερό, ακολουθήστε τα παρακάτω tips και πού ξέρετε, ίσως σύντομα να το αναζητάτε κιόλας. Εξάλλου όλα μια συνήθεια είναι.

largegr 70469


- Θέστε ως καθημερινό πρωινό σας στόχο να καταναλώνετε ένα ποτήρι νερό με στυμμένο λεμόνι με το που ξυπνήσετε.
- Έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα μπουκαλάκι νερό.
- Στο γραφείο μην ξεχνάτε να έχετε πάντα δίπλα σας ένα ποτήρι νερό. Θέστε στόχο να πίνετε τουλάχιστον 4 ποτήρια μέχρι να σχολάσετε.
- Αν αγαπάτε τις μυρωδιές προσθέστε τις στο νερό σας. Μπορείτε για παράδειγμα να ρίξετε μέσα στο νερό ένα-δυο ξυλάκια κανέλας, λίγη μέντα, δυόσμο, ή μερικές φέτες πορτοκαλιού, λάιμ ή λεμονιού. Με αυτόν τον τρόπο το νερό θα αποκτήσει στη στιγμή τέλεια γεύση.
- Έξτρα γεύση μπορείτε να δώσετε στο νερό σας προσθέτοντας απλώς παγάκια με γεύση. Βότανα ή φρούτα; Η επιλογή δική σας. Αυτομάτως θα δώσετε μια διαφορετική νότα στο νερό σας και φυσικά δε θα το βαρεθείτε ποτέ.
- Το ξέρατε πως μπορείτε να πίνετε νερό... τρώγοντας; Κι όμως υπάρχουν τροφές πλούσιες σε νερό. Ποιες είναι; Το αγγούρι, το καρπούζι, το μαρούλι, το γκρέιπφρουτ, το μπρόκολο, το πεπόνι, τα σταφύλια, τα κολοκυθάκια, οι τομάτες, οι φράουλες, ο ανανάς, η μελιτζάνα. Βάλτε τις στο καθημερινό σας διαιτολόγιο!

re ecddd

Για το τέλος σας αφήσαμε μια τέλεια δροσερή συνταγή που αγαπάμε ιδιαίτερα.
Υλικά: 10 λεπτές φέτες αγγούρι, 2 κλωναράκια δεντρολίβανο, 2 κλωναράκια φρέσκια μέντα, 2 φέτες λεμονιού
Eκτέλεση: Ρίχνετε σε μια κανάτα τις φέτες αγγουριού και λεμονιού και την γεμίζετε με νερό. Έπειτα, τρίβετε μέσα σε αυτήν τη μέντα και το δεντρολίβανο. Ανακατεύετε καλά και τοποθετείτε το μείγμα στο ψυγείο για δυο-τρεις ώρες. Καλή σας απόλαυση!

Διαβάστε ακόμα

Tροφές που σου φτιάχνουν τη διάθεση; Υπάρχουν και τις χρειάζεσαι όσο ποτέ!

4 «περίεργοι» λόγοι που νιώθεις διαρκώς κουρασμένη!

Tips αποτοξίνωσης: «Καθάρισε» τον οργανισμό σου – αδυνάτισε έξυπνα