Zηλεύεις το κορμί της Elle Macpherson; Μάθαμε τα μυστικά της!

Zηλεύεις το κορμί της Elle Macpherson; Μάθαμε τα μυστικά της!

Πώς διατηρεί ΑΥΤΟ το κορμί στα... 51 της χρόνια;

Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για την Elle Macpherson. Το κορμί της είναι πραγματικά α-ξ-ι-ο-ζ-ή-λ-ε-υ-τ-ο! Τυχαία νομίζετε έχει κατακτήσει τον τίτλο «The Body»; Στα 51 της χρόνια, το πετυχημένο μοντέλο έχει καταφέρει και διατηρεί το κορμί της σε άψογη κατάσταση. Μα πώς το κάνει;

2A777B9A00000578-3159252-image-a-21 1436803676194 c48bb

Τις απορίες μας, λοιπόν, έλυσε η DailyMail η οποία μας κατατόπισε με ένα και μόνο της άρθρο. Πάμε να δούμε τα μυστικά της όλα μαζί συγκεντρωμένα:

- ΑΣΚΗΣΗ
Παλιότερα συνήθιζε να τρέχει 12 χλμ εφτά φορές την εβδομάδα! Πλέον προτιμά να περπατά κάθε μέρα με γρήγορο ρυθμό για 45 λεπτά. Λατρεύει την κολύμβηση, το ποδήλατο, την πεζοπορία, το θαλάσσιο σκι και το τζόκινγκ στην παραλία. Ακόμη και όταν βρίσκεται σε διακοπές φροντίζει το σώμα της. Βγαίνει για τρέξιμο, κολυμπά πολύ, κάνει ασκήσεις μέσα στο νερό, τρέχει στην παραλία σταματώντας αρκετά συχνά για να κάνει προβολές και να τονώσει ακόμη περισσότερο τα πόδια της.


- ΔΙΑΤΡΟΦΗ
Η Elle είναι αρκετά αυστηρή με τον εαυτό της. Προσέχει τι τρώει καθώς επίσης φροντίζει να καταναλώνει μετρημένες ποσότητες. Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμά της; 3 κυρίως γεύματα και 2 σνακ κάθε μέρα! Αγαπημένες τις τροφές είναι οι εξής: σπανάκι, παντζάρι, κατσικίσιο τυρί, κινόα, κουκουνάρι, χαλούμι, kale, χαλούμι και ψάρια. Αποφεύγει το κόκκινο κρέας, το κοτόπουλο και το σιτάρι. Όπως τόνισε στη Vogue, αν θέλει κάποιος να αποκτήσει το σώμα που ονειρεύεται θα πρέπει να τρώει πολλά λαχανικά, φρούτα, άπαχη πρωτεΐνη και να πίνει πολύ νερό. Όταν η... υπογλυκαιμία χτυπά την πόρτα, ένα κομματάκι μαύρης σοκολάτας αρκεί για να σωθεί η κατάσταση. Επιπλέον, η star μας συμβουλεύει να προτιμάμε τα βιολογικά τρόφιμα και φυσικά να βγάλουμε τελείως από τη ζωή μας το αλκοόλ! Τέλος, σημείωσε πως η ίδια ακολουθεί εδώ και αρκετά χρόνια την αλκαλική δίαιτα η οποία υπόσχεται θαύματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.


- WELL BEING
Η Elle έχει κάνει τον διαλογισμό τρόπο ζωής! Κάθε πρωί με το που ξυπνήσει πίνει ένα λίτρο νερό και έπειτα κάθεται ήρεμη στο δωμάτιό της και παίρνει βαθιές αναπνοές, αφήνοντας πίσω της τις όποιες αρνητικές σκέψεις. Επιπλέον, φροντίζει να κοιμάται καθημερινά πάνω από εφτά ώρες τη μέρα ώστε να γεμίζει τις μπαταρίες της στο... φουλ. Τέλος, λατρεύει την απολέπιση την οποία και κάνει καθημερινά από την κορυφή ως τα νύχια. Με αυτόν τον τρόπο διώχνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει μεταξένια υφή στην επιδερμίδα της.

09C16147000005DC-3159252-Elle Macpherson arrives at the Louis Vuitton Bond Street Maison -a-23 1436803808414 b9635

Δεν τα λες και λίγα αυτά που κάνει. Τα κορμιά θέλουν θυσίες, τελεία και παύλα!