To no.1 μυστικό για να αδυνατίσεις γρήγορα!

To no.1 μυστικό για να αδυνατίσεις γρήγορα!

Είναι απλό και μπορείς κι εσύ να το ακολουθήσεις

Αν επαναλαμβάνεις κι εσύ αρκετές φορές μέσα στη μέρα σου την πρόταση «θέλω επιτέλους να καταφέρω να αδυνατίσω», τότε η συγκεκριμένη έρευνα θα σου φανεί πολύ πολύ ενδιαφέρουσα.

Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου Duke της Αμερικής που δημοσιεύτηκε στο «Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics», τα άτομα που ζυγίζονται καθημερινά τείνουν να χάνουν τρεις φορές περισσότερο βάρος από εκείνα που ζυγίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Συγκεκριμένα οι επιστήμονες εξέτασαν σε χρονική περίοδο έξι μηνών 47 υπέρβαρους (ήταν χωρισμένοι σε δύο ομάδες), οι οποίοι ακολούθησαν το ίδιο διατροφικό και lifestyle πρόγραμμα. Η μόνη διαφορά των δύο ομάδων; Μα φυσικά ότι η μία ομάδα έπρεπε να ζυγίζεται καθημερινά, σε σύγκριση με την άλλη που τα πράγματα ήταν πιο χαλαρά.

is beauty tea the new juice 1587231.640x0c 0f144

Το αποτέλεσμα δικαίωσε τη... ζυγαριά, καθώς η ομάδα που ζυγιζόταν κάθε μέρα έχασε κατά μέσο όρο περίπου 9 κιλά, ενώ η άλλη ομάδα μόλις 3!

Πώς εξηγείται όμως αυτό;

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, όσοι ζυγίζονται σε καθημερινή βάση τείνουν να τηρούν πιστά το πρόγραμμά τους και να έχουν καλύτερο έλεγχο της κατάστασης.

Εμείς θα σε συμβουλέψουμε να ζυγίζεσαι τακτικά, αλλά φυσικά να μην πάθεις ψύχωση με τη ζυγαριά και με τα κιλά σου. Με σωστή διατροφή και γυμναστική θα καταφέρεις να αδυνατίσεις και να πετύχεις το στόχο σου. Δες εδώ tips διατροφής και εδώ προγράμματα γυμναστικής.

Διάβασε και αυτό: Η τεχνική «80/20» θα σε βοηθήσει να αδυνατίσεις, χωρίς στέρηση και καταπίεση!