Αποκτήστε το πιο σέξι κορμί μόνο με 3 ασκήσεις: Δείτε τις!

Ερμιόνη Σαρρή
Αποκτήστε το πιο σέξι κορμί μόνο με 3 ασκήσεις: Δείτε τις!

Και γίνετε το απόλυτο θηλυκό του... 2015

Αυτή η χρονιά θα είναι η δική σας. Μπορεί κάθε χρόνο να δίνετε υπόσχεση στον εαυτό σας πως θα ξεκινήσετε γυμναστική και επιτέλους θα διώξετε τα περιττά κιλά από πάνω σας, αλλά φέτος θα την τηρήσετε. Θέλετε να είστε σέξι και θα το... πετύχετε. Άλλωστε όποιος θέλει, μπορεί. Μην το ξεχνάτε, απλά αφιερώστε μερικά λεπτά στο σώμα σας καθημερινά και δείτε το να αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς. Δείτε τις 3 ασκήσεις που σας προτείνουμε και θα μας... θυμηθείτε:


Άσκηση 1: Ανοίξτε τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων με τα πέλματα να κοιτούν μπροστά και να είναι παράλληλα μεταξύ τους. Κρατήστε ίσια τη σπονδυλική σας στήλη και σπρώξτε χαμηλά και πίσω τη λεκάνη. Κατά το κατέβασμα, λυγίστε τα γόνατά σας προσέχοντας να μην περνάνε τις μύτες των ποδιών σας. Ρίξτε το βάρος σας κυρίως στις φτέρνες και όχι στις μύτες των ποδιών σας. Μείνετε στο πιο χαμηλό σημείο και έπειτα ανεβείτε σφίγγοντας καλά τα οπίσθιά σας. Κάνετε 3 σετ των 20 επαναλήψεων. Στην τελευταία επανάληψη μείνετε όσο πιο χαμηλά μπορείτε για όσο διάστημα αντέχετε.

Άσκηση 2: Λάβετε θέση πους απς και προσπαθήστε το σώμα σας να μείνει σταθερό και ίσιο όπως μία σανίδα. Ενώστε τα πόδια σας και ακουμπήστε τα πάνω σε μία πετσέτα. Ενώ είναι τεντωμένα, κάνετε εναλλάξ στροφές δεξιά και αριστερά χωρίς να κινείτε τη μέση σας. Ανά 10 στροφές μείνετε για ένα λεπτό ακίνητες σφίγγοντας όσο μπορείτε κοιλιά και γλουτούς.

Άσκηση 3: Πάρτε όρθια θέση έχοντας τα χέρια σας στη μέση. Ύστερα, κάντε ένα μεγάλο βήμα μπροστά λυγίζοντας ταυτόχρονα το αριστερό σας γόνατο. Το γόνατο πρέπει να σχηματίζει 90 μοίρες και να μην προσπερνάει τη μύτη του ποδιού σας .Επιστρέψτε πίσω στην αρχική σας θέση και αλλάξτε πόδι.

Διαβάστε ακομα:

Οι 3 ασκήσεις που θα «απογειώσουν» το στήθος σας

Εσείς γυμνάζεστε σωστά; Τα 4 λάθη γυμναστικής που πρέπει να γνωρίζετε