Ροκανίσματα... ΤΕΛΟΣ: Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά με ένα και μόνο σχοινί

Ερμιόνη Σαρρή
Ροκανίσματα... ΤΕΛΟΣ: Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά με ένα και μόνο σχοινί

Μμμ δεν ακούγεται και άσχημο!

Όσο ο καιρός ανοίγει και η θερμοκρασία ανεβαίνει τέτοιου είδους νέα σας φτιάχνουν ακόμη περισσότερο τη διάθεση. Το σώμα σας (και το δικό μας βέβαια) δεν είναι και στην καλύτερή του φάση και η σκέψη μόνο του καλοκαιριού σας προκαλεί πονοκέφαλο.

Είναι και αυτή η άρνησή σας να κάτσετε στον πάγκο των κοιλιακών και η μεγάλη σας θέληση για μερικά κομμάτια πίτσας, που σας απομακρύνουν όλο και περισσότερο από το σώμα των ονείρων σας. Στο μυαλό σας όμως πρέπει να μπήκε η Sammy Margo και τα νέα θα σας κάνουν να χοροπηδήσετε από χαρά(αλήθεια σας λέμε).

Το δικό της μυστικό για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά βρίσκεται σε ένα και μόνο... σχοινί. Τέρμα τα ροκανίσματα κορίτσια! Το επιχείρημά της ακούγεται πολύ καλό και σίγουρα θα σας πείσει. Έχοντας λέει ένα σχοινί συνεχώς γύρω από την κοιλιά σας, θα σας υπενθυμίζει πως πρέπει να τη... ρουφάτε. Η κίνηση αυτή ενεργοποιεί τους μύες του συγκεκριμένου σημείου και αυτό... γυμνάζεται. Καταπληκτικό;

2731403A00000578-0-image-a-17 1427972115616 085a0
27313EF500000578-0-image-a-18 1427972118724 4bc90

Το κόλπο αυτό , σύμφωνα με τη φυσιοθεραπεύτρια Sammy Margo, θα σας βοηθήσει να γυμνάζεστε κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας χωρίς να φοράτε καν τα αθλητικά σας. 24ώρες το 24ωρο ας πούμε!

Μιλώντας, λοιπόν, στη mailonline εξήγησε πως το πρόγραμμα πια των ανθρώπων είναι τόσο επιβαρυμένο που οι περισσότεροι δεν προλαβαίνουν να γυμναστούν, άρα έξυπνα και γρήγορα κόλπα τους φαίνονται σωτήρια.

Δοκιμάστε το και πού ξέρετε; Σίγουρα θα είναι πιο διασκεδαστικό από τα σετ των κοιλιακών. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και τηρήστε τα βήματα ένα προς ένα.

Διαβάστε ακόμα:

Εναέρια γιόγκα: Καθίσαμε στην αιώρα και μάθαμε τα... οφέλη της!

Αναβάλλεις διαρκώς τη γυμναστική; 4 + 1 λόγοι που θα σε πείσουν να ξεκινήσεις ΑΜΕΣΑ!