Γυμναστείτε και γυρίστε τους την... πλάτη άφοβα!

Ερμιόνη Σαρρή
Γυμναστείτε και γυρίστε τους την... πλάτη άφοβα!

Ασκήσεις για τέλεια πλάτη!

Η πλάτη αποτελεί ένα από τα πιο σέξι σημεία του γυναικείου κορμιού. Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι η ιδέα όμως ενός αποκαλυπτικού τοπ γίνεται όλο και πιο τρομακτική, καθώς όλο το χειμώνα δείξατε ιδιαίτερη προσοχή σε κοιλιά και πόδια, αφήνοντας την πλάτη σας παραπονεμένη.

Και όμως μία και μόνο διαφάνεια μπορεί να σας χαρίσει την πιο σέξι εμφάνιση χωρίς να είναι προκλητική. Δείτε μερικές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε ακόμη και στο σπίτι και μην ξεχάσετε να τις ακολουθείτε καθημερινά:

Άσκηση 1

Ξαπλώνετε μπρούμυτα στο έδαφος με τα χέρια κολλημένα στα πλευρά σας και τις παλάμες να κοιτούν το ταβάνι. Κρατάτε τα βαράκια στα χέρια σας και τα σηκώνετε στο ύψος του γλουτού. Τα αφήνετε εκεί ακίνητα και ξεκινάτε να ανεβοκατεβάζετε τον κορμό σας όπως κάνετε στους ραχιαίους. Προσπαθείτε να σφίγγετε τους γλουτούς και να έχετε διαρκώς τα πόδια τεντωμένα και ενωμένα.

Άσκηση 2

Κρατάτε στα χέρια σας μία μεγάλη μπάλα και κάθεστε απέναντι από έναν τοίχο σε απόσταση περίπου 30 εκατ. Από τη θέση αυτή πετάτε με δύναμη την μπάλα προς τον τοίχο προσπαθώντας να βάζετε αρκετή δύναμη κατά το τέντωμά τους. Μπορείτε ταυτόχρονα να είστε σε θέση καθίσματος κατά το πέταγμα, ώστε να γυμνάζετε και τους γλουτούς.

Άσκηση 3

Στέκεστε όρθια με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και την πλάτη σας ίσια. Τεντώνετε τα χέρια μπροστά στο ύψος του στήθους και κρατάτε μία πετσέτα. Ενώ κρατάτε σφιχτά την πετσέτα, προσπαθείτε να ανοίξετε τα χέρια σας όσο το δυνατόν περισσότερο.

Κάνετε 3 σετ των 15 επαναλήψεων για κάθε άσκηση

Διαβάστε ακόμα:

Κάνουμε σχοινάκι; Ένα 10λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για γρήγορο αδυνάτισμα

Ροκανίσματα... ΤΕΛΟΣ: Αποκτήστε επίπεδη κοιλιά με ένα και μόνο σχοινί