Οι top 5 ασκήσεις για θεϊκό κορμί στην παραλία!

Οι top 5 ασκήσεις για θεϊκό κορμί στην παραλία!

Plus: Μάθετε την άσκηση που μπορείτε να κάνετε όλες μέσα στη θάλασσα

To καλοκαίρι είναι εδώ! Η ώρα της παραλίας έχει φτάσει. Κορίτσια, αν ακόμη δεν έχετε χάσει τα τελευταία κιλά που επιμένουν, μην το βάζετε κάτω. Προλαβαίνετε. Αυξήστε τη φυσική σας δραστηριότητα και με αρκετή επιμονή και υπομονή θα αποκτήσετε τέλειο bikini body.

Αν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε τέλεια γυμνασμένο σώμα, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις ασκήσεις που σας προτείνουμε:

1. Για σφιχτούς γλουτούς: Ανοίξτε τα πόδια σας στο άνοιγμα των ώμων με τα πέλματα να κοιτούν μπροστά και να είναι παράλληλα μεταξύ τους. Κρατήστε ίσια τη σπονδυλική σας στήλη και σπρώξτε χαμηλά και πίσω τη λεκάνη. Κατά το κατέβασμα, λυγίστε τα γόνατά σας προσέχοντας να μην περνάνε τις μύτες των ποδιών σας. Ρίξτε το βάρος σας κυρίως στις φτέρνες και όχι στις μύτες των ποδιών σας. Μείνετε στο πιο χαμηλό σημείο και έπειτα ανεβείτε σφίγγοντας καλά τα οπίσθιά σας. Κάνετε 3 σετ, 15 squats τη φορά

2. Για κοιλιά-πέτρα: Κάθεστε σε ένα στρώμα με τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια να ακουμπούν στο πάτωμα. Ρίξτε το βάρος σας προς τα πίσω (γέρνετε προς τα πίσω, χωρίς να καμπουριάζετε) και σηκώνετε τα πόδια σας στον αέρα (πρέπει να είναι τεντωμένα και παράλληλα από το έδαφος).Από αυτή τη στάση, λυγίζετε το δεξί σας πόδι και τοφ έρνετε προς το στήθος, τη στιγμή που με τον αριστερό σας αγκώνα προσπαθείτε να ακουμπήσετε το λυγισμένο δεξί σας γόνατο. Το αριστερό σας πόδι θα πρέπει να είναι καλά τεντωμένο. Παίρνετε βαθιά εισπνοή και επανέρχεστε στο κέντρο, στην αρχική σας θέση, εκτελώντας έπειτα την ίδια διαδικασία με το αντίθετο πόδι. Προσοχή η κοιλιά σας θα πρέπει να είναι πάντα σφιχτή κατά την εκτέλεση της άσκησης, για να έχετε ισορροπία. Κάνετε 3 σετ των 15 επαναλήψεων

3. Για να 'κάψετε' τα ψωμάκια: Οι εκτάσεις ισχίου είναι ίσως μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για αυτή την περιοχή. Στέκεστε σε όρθια στάση και σηκώνετε το δεξί σας πόδι προς τα πίσω, φροντίζοντας να είναι καλά τεντωμένο και flex. Το αριστερό σας πόδι πρέπει να πατάει καλά στο έδαφος και το γόνατο να είναι ελαφρώς λυγισμένο. Επιστρέφετε στην αρχική σας θέση και επαναλαμβάνετε την ίδια άσκηση με το άλλο πόδι. Aφού κάνετε 3 σετ των 15 για κάθε πόδι, ακολουθείτε την ίδια διαδικασία, τεντώνοντας το πόδι αντί για πίσω, στα πλάγια.

4. Για τέλεια γραμμωμένα χέρια: Προτιμήστε τις πιέσεις ώμων με βαράκια. Σε όρθια στάση και έχοντας το δεξί σας πόδι πίσω από το αριστερό πατώντας στη μύτη, παίρνετε βαθιά εισπνοή και σηκώνετε τους βραχίονές σας προς τα έξω, (στο πλάι), μέχρι το ύψος των ώμων. Προσοχή να κρατάτε τα βαράκια σφιχτά και να έχετε λυγισμένους τους αγκώνες σας στις 90 μοίρες. Εκπνέετε πιέζοντας τους αλτήρες προς τα πάνω, έως ότου οι βραχίονές να τεντωθούν πλήρως. Εισπνέετε και επιστρέφετε στην αρχική σας θέση. Να θυμάστε να έχετε πάντα πολύ καλά σφιγμένη την κοιλιά σας, η οποία σας χαρίζει ισορροπία. Κάνετε 3 σετ των 15 επαναλήψεων.

Και για το τέλος το καλύτερο: Άσκηση ακόμη και μέσα στη θάλασσα. Γιατί όχι. Δοκιμάστε την. Γυμνάζει τέλεια την κοιλιά, καθώς και τα πόδια. Σταθείτε όρθιες μέσα στη θάλασσα, σε σημείο που το νερό να φτάνει μέχρι το στήθος σας. Τα χέρια σας θα πρέπει να είναι καλά τεντωμένα στο πλάι, στο ύψος των ώμων και οι παλάμες σας θα πρέπει να κοιτούν κάτω. Πηδήξτε, τεντώνοντας μπροστά τα πόδια σας, φέρνοντάς τα παράλληλα με το κορμί σας. Στη συνέχεια, πιέζοντας καλά την κοιλιά, τραβάτε τα γόνατά σας προς το στήθος, έχοντας ταυτόχρονα ενωμένες τις παλάμες μπροστά σας. Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση. Εκτελέστε 3 σετ των 10 επαναλήψεων.

* Βάλτε την άσκηση στη ζωή σας και θα δείτε γρήγορα τα αποτελέσματά της πάνω σας. Μην ξεχνάτε όμως και να διατρέφεστε σωστά. Η άσκηση σε συνδυασμό με μια σωστή διατροφή φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με λαχανικά, φρούτα, προϊόντα ολικής άλεσης, πρωτεΐνη και καλά λιπαρά. Τέλος, μην ξεχνάτε να πίνετε καθημερινά 2 λίτρα νερό. Και... αν θέλετε ένα καθημερινό σύμμαχο... τι άλλο από το πράσινο τσάι... Αγαπημένη μας επιλογή; Μα φυσικά τα Lipton Linea, τα οποία μας δροσίζουν και τώρα κυκλοφορούν και σε νέα πρακτική συσκευασία κουτί!! Και αν το θέλετε κρύο ..πολύ εύκολα... απλά προσθέστε παγάκια!!