Επίπεδη κοιλιά σε 4 βήματα: Κι όμως γίνεται!

Επίπεδη κοιλιά σε 4 βήματα: Κι όμως γίνεται!

Ακολουθήστε τα tips και δείτε τη διαφορά πάνω σας

Επίπεδη κοιλιά! Και ποια από εμάς δε ζηλεύει τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς των star; To παν είναι η σωστή διατροφή! Σε συνδυασμό βέβαια με εντατική άσκηση μπορείτε να πετύχετε τέλεια αποτελέσματα.

Αν θέλετε να κάνετε την αρχή, τότε ακολουθήστε τα παρακάτω tips. Σύντομα θα δείτε τη διαφορά πάνω σας:

1. Το ξέρατε ότι υπάρχουν τροφές που σας... πρήζουν; Αποφύγετε τις ακόλουθες: μπρόκολο, λάχανο, κουνουπίδι, φασόλια, ρεβύθια. Μην τις προτιμήσετε λίγο πριν την παραλία ή πριν την βραδινή σας έξοδο!
2. Ναι στο cardio: Αν θέλετε να χάσετε περιττό λίπος θα πρέπει να κοπιάσετε. Απαρνηθείτε την άνεση του καναπέ σας και κάνετε το γυμναστήριο δεύτερο σπίτι σας. Step, ποδήλατο, διάδρομος, ελλειπτικό... αποτελούν ιδανικές προτάσεις για να λιώσετε!
3. Ναι στα συχνά και μικρά γεύματα: Μη μένετε νηστικές. Κάθε τρεις ώρες μην ξεχνάτε να καταναλώνετε μικρά και υγιεινά σνακ. Επιπροσθέτως, απαρνηθείτε το αλάτι και τη ζάχαρη. Μειώστε το αλκοόλ που καταναλώνετε και πείτε αντίο στο delivery!
4. Aγαπημένοι κοιλιακοί: Τι θα λέγατε να ξεκινούσατε τη μέρα σας με λίγη γυμναστικούλα; Ερευνητές απέδειξαν πως οι άνθρωποι που γυμνάζονται το πρωί τείνουν να διατηρούν το επιθυμητό τους βάρος για περισσότερο διάστημα. 3 σετ των 20 επαναλήψεων είναι μια καλή αρχή! Δοκιμάστε το.

Διαβάστε ακόμα

Oι 3 καλύτερες ασκήσεις για να αποκτήσετε καλοσχηματισμένους γλουτούς!