Mια άσκηση αρκεί για να αποκτήσεις super αδύνατα πόδια

Mια άσκηση αρκεί για να αποκτήσεις super αδύνατα πόδια

Ζηλεύεις τα καλλίγραμμα πόδια των stars; Ήρθε η ώρα να τα αποκτήσεις

Ζηλεύεις τα αδύνατα και καλλίγραμμα πόδια των stars; Θες και εσύ να αποκτήσεις fit πόδια; Τότε θα πρέπει να τρέφεσαι υγιεινά και φυσικά να γυμνάζεσαι τουλάχιστον 4-5 φορές την εβδομάδα. Εκτός από συχνές επισκέψεις στο γυμναστήριο, θα πρέπει να βγαίνεις όσο συχνότερα μπορείς για περπάτημα και ποδήλατο!

Επιπλέον, μπορείς να ακολουθήσεις μόνη σου στο σπίτι στοχευμένα workouts, τα οποία και μπορείς να βρεις εδώ. Πάμε τώρα να δούμε την απόλυτη άσκηση ποδιών. 2 σετ των 20 επαναλήψεων για κάθε πλευρά, 5 φορές την εβδομάδα, αρκούν για να δεις σύντομα τη διαφορά πάνω σου.

Εκτέλεση: Σταθείτε όρθιες, δίπλα σε μια καρέκλα, με τα πόδια ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Ακουμπήστε με το δεξί σας χέρι πάνω στην καρέκλα, ίσα-ίσα για ισορροπία. Βάλτε μια μικρή fitness ball ανάμεσα στους μηρούς σας και με το αριστερό χέρι ακουμπισμένο στο ύψος των γοφών, ανασηκώστε τις φτέρνες στηριζόμενη στις μύτες. Στη συνέχεια, λυγίστε τα γόνατα σαν να κάθεστε σε ορθή γωνία (βαθύ κάθισμα). Πιέστε τη μπάλα με τους μηρούς σας, όσο πιο δυνατά μπορείτε. Δώστε ώθηση με τις μύτες προς τα πάνω, σηκώνοντας παράλληλα και το αριστερό χέρι πάνω από το κεφάλι. Αλλάξτε μεριά και επαναλάβετε!

Διαβάστε ακόμα

Επίπεδη κοιλιά σε 4 βήματα: Κι όμως γίνεται!