Θες να χάσεις πιο γρήγορα τα περιττά κιλά; Δες αυτούς τους μυστικούς συνδυασμούς

Ερμιόνη Σαρρή
Θες να χάσεις πιο γρήγορα τα περιττά κιλά; Δες αυτούς τους μυστικούς συνδυασμούς

Διατροφικοί συνδυασμοί που πρέπει να δοκιμάσεις!

Το τριήμερο της Πρωτομαγιάς πλησιάζει και εσύ όλο και προβληματίζεσαι για το beach body. Ένα, δύο κιλάκια όλες θέλουμε να τα χάσουμε μέχρι την πρώτη μας εμφάνιση στην παραλία για αυτό πρέπει να προσέξουμε λίγο παραπάνω στη διατροφή μας και να τρέξουμε στο διάδρομο ολίγαν χιλιόμετρα περισσότερα.

Ποιοι είναι οι συνδυασμοί που θα σε βοηθήσουν να χάσεις πολύ πιο γρήγορα κιλά;

Καλαμπόκι με φασόλια: Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο American Journal of Clinical Nutrition, αν φτιάξεις μία σαλάτα με καλαμπόκι, φασόλια και μερικά... αβγά, τότε τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν ακόμη πιο γρήγορα.

corn-beans 2aa29

Τόνος με τζίντζερ: Το ξέρουμε πως αυτός ο συνδυασμός δε σε έκανε να αναφωνήσεις ούτε ένα «ok», αλλά έχε πάντοτε στο μυαλό σου τον έναν και μοναδικό σου στόχο. Τι έμεινε για το επόμενο καλοκαίρι, 200 μέρες περίπου. Το τζίντζερ είναι σωτήριο για το φούσκωμα και μην το ξεχάσεις ποτέ. Άντε, μπορείς να προσθέσεις και λίγο ρύζι ολικής αλέσεως στο πιάτο σου.

Πιπεριές Cayenne με κοτόπουλο: Τώρα μπορείς να ουρλιάξεις άνετα. Ο συνδυασμός αυτός είναι ΠΕΝΤΑνόστιμος και φυσικά δε θα νιώσεις ούτε κατά διάνοια το αίσθημα της πείνας. Οι πιπεριές θα κάψουν το περιττό λίπος και φυσικά το κοτόπουλο θα σου δώσει την πρωτεΐνη που χρειάζεσαι.

Καφές με κανέλα: Δε γινόταν από τη λίστα αυτή να λείπει το αγαπημένο σου ρόφημα. Μην ξεχνάς, λοιπόν, να πασπαλίζεις τον καφέ σου με λίγη κανέλα και να βοηθάς τον οργανισμό σου. Η κανέλα... αδυνατίζει. Yeahhh!

CinnamonCoffee 10d08