3, 2, 1… Αποτοξίνωση τώρα!

Ερμιόνη Σαρρή
3, 2, 1… Αποτοξίνωση τώρα!

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι υποχρεώσεις που σε στρεσάρουν, το «χαλαρό» διατροφικό σου πρόγραμμα, οι ατασθαλίες, τα «ποτά και τα τσιγάρα», οι τοξικές ουσίες του περιβάλλοντος είναι μόνο μερικές από τις αιτίες που βλάπτουν όχι μόνο το δέρμα και την εμφάνισή σου, αλλά και την υγεία σου. Αν, λοιπόν, νιώθεις διαρκώς κουρασμένη χωρίς λόγο και η εξάντληση σε καταβάλλει, ίσως πρέπει να δράσεις άμεσα!

Μπορεί ο οργανισμός και όλα τα ζωτικά σου όργανα, όπως το συκώτι και τα νεφρά, να προσπαθούν να αποβάλλουν τις τοξίνες, όμως πρέπει και εσύ να τα βοηθήσεις! Αλλάζοντας από σήμερα κιόλας τη διατροφή σου και ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές για μία σωστή αποτοξίνωση, θα νιώσεις άμεσα ευεξία και ζωντάνια.

Go green!

Κατανάλωσε ωμά λαχανικά σε σαλάτες, σούπες ή ακόμη και σε χυμούς. Βάλε τα καθημερινά στο πρόγραμμά σου, καθώς ανεβάζουν τα επίπεδα της χλωροφύλλης του πεπτικού σωλήνα και έτσι βοηθούν στην απομάκρυνση των τοξινών που λαμβάνουμε καθημερινά στις μεγάλες πόλεις.

Μην ξεχνάς τα φρούτα! Θα σου προσφέρουν βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που χρειάζεσαι. Το ρόδι, τα βατόμουρα, τα cranberries, οι φράουλες και ο ανανάς είναι μόνο μερικά από τα φρούτα που μπορούν να δώσουν λύση στο πρόβλημά σου. Δοκίμασε να κάνεις μία γευστική φρουτοσαλάτα λοιπόν!

queen zeolithos1

Η καλή μέρα… από τα δημητριακά φαίνεται

Τα δημητριακά ολικής άλεσης αποτελούν πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών, πόσο μάλλον όταν περιέχουν κομμάτια εξωτικών φρούτων των λεγόμενων κόκκινων φρούτων που αναφέραμε και νωρίτερα. Εκτός όμως από τα παραπάνω έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, που βοηθούν στην άριστη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

queen zeolithos2

Ζεόλιθος: Το θαυματουργό «αποτοξινωτικό φίλτρο»

Ο ζεόλιθος μπορεί να καθαρίσει τον οργανισμό σου από όλες τις βλαβερές ουσίες και να βελτιώσει τη λειτουργία του. Απορροφά σαν σφουγγάρι τα βλαβερά συστατικά που συγκεντρώνονται στο σώμα μας, και συγκεκριμένα τα βαρέα μέταλλα καθώς και τις τοξίνες, τα οποία αποβάλλονται αργότερα περνώντας από το έντερο.

Καταναλώνοντας 1-2 δισκία ZeoliteDETOX από την SUPERFOODS καθημερινά αλλά και πολύ νερό, σύντομα θα παρατηρήσεις την αλλαγή στο σώμα σου. Σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή με πολλά φρούτα και λαχανικά αλλά και άσκηση θα νιώσεις καλύτερα από ποτέ!

zeolite detox