Η ρίζα που θα σε βοηθήσει να βρεις τη χαμένη σου λίμπιντο!

Ερμιόνη Σαρρή
Η ρίζα που θα σε βοηθήσει να βρεις τη χαμένη σου λίμπιντο!

Πεσμένη λίμπιντο; Η αλήθεια είναι ότι η έλλειψη ερωτικής διάθεσης σε νεαρές ηλικίες είναι ένα αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο, το οποίο μπορεί να οφείλεται σε πολλούς και ξεχωριστούς παράγοντες που σχετίζονται με τον τρόπο ζωής μας. Ωστόσο, πολλές γυναίκες διστάζουν να μιλήσουν για το συγκεκριμένο θέμα και κυρίως, να ζητήσουν βοήθεια.

Γιατί, λοιπόν, μια γυναίκα χάνει τη λίμπιντο της και τι μπορεί να κάνει για να επανακτήσει τη σεξουαλική της διάθεση; Υπάρχει κάποιος φυσικός τρόπος για να λύσει το πρόβλημά της; Θα τα δούμε όλα αναλυτικά!

Η καθημερινότητα που σε «στρεσάρει»

Έχεις στρες; Το γεγονός αυτό ίσως εξηγεί τον λόγο για τον οποίο το τελευταίο διάστημα δεν έχεις διάθεση για σεξ. Όποια κι αν είναι η «πηγή» του προβλήματος, προσπάθησε να την εντοπίσεις. Αν δεν μπορείς να το κάνεις, δοκίμασε να ξεκινήσεις γυμναστική και προσπάθησε να βάλεις τον διαλογισμό στη ζωή σου. Θα δεις διαφορά!

limpintos2

Αλκοόλ και κάπνισμα

Έχει αποδειχθεί ότι η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και το κάπνισμα μειώνουν τη σεξουαλική επιθυμία. Προσπάθησε να περιορίσεις τις ποσότητες αλκοόλ που καταναλώνεις και τα τσιγάρα που κάνεις σε καθημερινό επίπεδο, αν θέλεις να βρεις ξανά τη χαμένη σου λίμπιντο.

Προσοχή στις δίαιτες

Μια εξαντλητική δίαιτα μπορεί επίσης να βλάψει τη σεξουαλική σου διάθεση. Φρόντισε να ακολουθήσεις τις συμβουλές ενός διατροφολόγου προκειμένου να χάσεις τα περιττά κιλά, αλλά όχι και την ενέργειά σου!

Βρες ξανά τη λίμπιντο σου με σύμμαχο τη Φύση

Μην ανησυχείς! Αν έχεις χάσει τη σεξουαλική σου διάθεση, τότε μπορείς να απευθυνθείς σε έναν ειδικό και να φροντίσεις να «κόψεις» ορισμένες κακές συνήθειες. Αξίζει ακόμη να βάλεις στη ζωή σου ένα φυτό που μπορεί να σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Ο λόγος για τη ρίζα maca, ένα ξεχωριστό φυτό που καλλιεργείται εδώ και αιώνες από τους ιθαγενείς του Περού και το οποίο, σύμφωνα με κλινικές μελέτες, έχει ευεργετικές ιδιότητες στη λίμπιντο . Τα ευεργετικά αποτελέσματα της maca, όσον αφορά στη σεξουαλική λειτουργία, οφείλονται στα ενεργά της συστατικά και στην υψηλή συγκέντρωση πρωτεϊνών και ζωτικών θρεπτικών συστατικών που περιέχει.

maca superfoods

H Maca της SUPERFOODS, χρησιμοποιείται από άντρες και γυναίκες και για την αύξηση της λίμπιντο, αλλά και για την αύξηση της ενέργειας και της αντοχής. Επιπλέον, η maca υποστηρίζει και ενισχύει την ενδοκρινική λειτουργία -τη λειτουργία, δηλαδή, των αδένων (υπόφυση, επινεφρίδια)- που ρυθμίζουν τις ορμόνες και σχετίζονται με τη γονιμότητα, τη σεξουαλική διάθεση, την πέψη και την ενέργεια του οργανισμού.

Η χρήση της Maca της SUPERFOODS βοηθά ακόμη και τις γυναίκες στο προεμμηνορυσιακό σύνδρομο, ενώ ανακουφίζει από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Παράλληλα, συμβάλλει στη φυσική και πνευματική ευεξία και την εξισορρόπηση των συναισθημάτων.

Μην χάνεις χρόνο! Δοκίμασε τη Maca της SUPERFOODS και βρες ξανά τη χαμένη σου λίμπιντο!