Δεν μπορείς να βλέπεις τα παχάκια στην πλάτη σου; Ιδού πώς θα τα εξαφανίσεις

Ερμιόνη Σαρρή
Δεν μπορείς να βλέπεις τα παχάκια στην πλάτη σου; Ιδού πώς θα τα εξαφανίσεις

Tips για να αποκτήσεις γραμμωμένη πλάτη

Τα πουλόβερ και οι ζακέτες του χειμώνα δε σε είχαν αφήσει να δεις τα παχάκια που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στην πλάτη σου. Αντίθετα, τα καλοκαιρινά σου κομμάτια έφεραν τον εφιάλτη αυτόν μπροστά στα μάτια σου. Κάθε φορά, λοιπόν, που φοράς κάτι ανοιχτό στο σημείο της πλάτης, το θέαμα σε κάνει να γκρινιάζεις σε φίλες και αδερφές. Ειδικά αν το σουτιέν πιέζει λίγο παραπάνω το συγκεκριμένο σημείο, τα νεύρα σου γίνονταν τσατάλια.

Μπορείς όμως να ξεκινήσεις μία πιο δραστική γυμναστική για την πλάτη σου και να διώξεις το λίπος. Δε χρειάζεται να μετακομίσεις στο γυμναστήριο, αφού η σωστή διατροφή σε συνδυασμό με τις κατάλληλες ασκήσεις θα σε βοηθήσουν. Δες, λοιπόν, τι πρέπει να κάνεις:

Ξεκίνα το τρέξιμο: Το καλύτερο όπλο για το λίπος είναι το τρέξιμο. Βάλε πρόγραμμα και φόρα τα αθλητικά σου. Σύμφωνα μάλιστα με το USDA, αν θες να δεις άμεσα αποτελέσματα πρέπει να ακολουθείς cardio ασκήσεις 5 φορές την εβδομάδα για 60 λεπτά.

Κάνε ασκήσεις ραχιαίων: Δεν είναι τόσο επίπονοι όσο οι κοιλιακοί και πραγματικά κάνουν θαύματα. Δεν πρέπει κατά την καθημερινή σου προπόνηση να ξεχνάς τα σετ των ραχιαίων, αν θες να δεις την πλάτη σου να γραμμώνει λίαν συντόμως.

Tone-Up 26933

Δοκίμασε τη γιόγκα: Ακούς συνεχώς τους τριγύρω σου να μιλούν για το μάθημα της yoga αλλά ακόμη δεν την έχεις δοκιμάσει. Εκτός από τα οφέλη στο σώμα σου, θα σε βοηθήσει πολύ και στο πνεύμα. Πολλά είναι τα θετικά της και μάλλον το έχεις καθυστερήσει αρκετά. Ο καιρός βοηθά άλλωστε και για μαθήματα δίπλα στο κύμα ή στο κοντινό πάρκο. Ακόμη κάθεσαι;

fbfd955b6b65f76cccfa47f5809f282e f409a

Μείωσε το αλάτι και τα λιπαρά: Η γυμναστική δεν κάνει από μόνη της θαύματα. Απόφυγε, λοιπόν, τα junk food και τα λιπαρά όσο μπορείς και δες τα κιλά σου να παίρνουν καθοδική πορεία. Φρόντισε, επιπλέον, να μειώσεις το αλάτι από τα γεύματά σου, όπως και τη ζάχαρη από τον καφέ σου. Άουτςςς, το ξέρουμε πως αυτό πόνεσε.

tumblr nld7hiuLI01sh7u97o1 500 a68b0